Aktywne Wpisy
f9JXBEArQ2H4TKl +705
Pamięta ktoś jeszcze klimatyczne strony fanowskie pokroju GTASite, który widać na załączonym obrazku? Miały wszystko elegancko poukładane – obszerne listy pojazdów i broni z opisami, ciekawostki, solucje, mody i tętniące życiem forum, gdzie każdy dział miał sens. Dziś to wszystko zastąpiły bezduszne social media, a nawigacja po facebookowych grupkach to koszmar – posty znikają w feedzie, brakuje jakiejkolwiek struktury, a znalezienie konkretnej wiedzy graniczy z cudem. Wszystko rozbite po Discordach czy Twitterze,
źródło: image
Pobierz
ChickenDriver2 +38
Co ludzie widzą w mieszkaniu na wsi, we własnym domu?
Pytam bo ponad 25 lat mieszkałem w blokach - od 40 do 65 mkw, od jakiegoś czasu mieszkam na wisi niecałe 20 km od miasta.
i i tego.. nienawidzę.
Chcę
Pytam bo ponad 25 lat mieszkałem w blokach - od 40 do 65 mkw, od jakiegoś czasu mieszkam na wisi niecałe 20 km od miasta.
i i tego.. nienawidzę.
Chcę

Nie dość że do tej pory płacę ponad 60% podatków różnych to teraz jeszcze więcej mam płacić. w imię czego ja się pytam?
To, co piszesz jasno pokazuje, jak jesteś oderwany od rzeczywistosci. Czy ty wiesz, jaką rentę dostaje niezdolna do pracy 30 letnia osoba? Ile dostaje od pomocy od państwa? Czy wg ciebie miała ona czas, aby
@boskakaratralalala: No ogłosili nowe podwyżki podatków i kolejne rozdawnictwa, to jak miało nie zawrzeć XD
@boskakaratralalala: Serio, ty masz coś z głową? Przecież to jest chochoł nad chochoły. Zresztą, na wykopie masz tę przewagę, że
@boskakaratralalala: Jak wyżej. Przecież żeby mu obniżyć opodatkowanie, to komuś trzeba podwyższyć XD
@kezioezio: czyli etatowca można opodatkować na połowę tego co wypracuje, a ciebie nie? xD ot właśnie hipokryzja xD
Myślisz, że nam nie przeszkadzają działanie rządu, nawet te przed nowym nieładem? Przeszkadzają, no i co?
Zresztą, śmieszne jest udawanie, że tylko dobrze zarabiający myślą o sobie. Każdy to robi. Programista nie chce oddawać swoich pieniędzy, a etatowiec chce lepszych usług publicznych, sfinansowanych z podatku bogatszych, takich jak edukacja, służba zdrowia, bo z nich
Powiedz mi jeszcze, jeżeli ludzie tak często omijają UoP i wybierają inne rozwiązania to co jest problemem,