Aktywne Wpisy
gharman +439
W Niemczech panika bo cena kebaba osiagnela 34 zl (8 euro). Partie lewicowe zadaja wprowadzenia limitu ceny na kebab na poziomie 22zl.
Brzmi jak the onion? Jednak to prawda.
Tymczasem w Polsce gdzie zarabia sie mniej niz polowe?
- 35 zl to normalna cena za kebab. jak ma sie gastronomianinaczej utrzymac?!?
Polak sie cieszy jak jest drozej, bo to znaczy ze go stac! On jest kuhhh×a kims! Doszedl do czegos! Ma kebaba!
Brzmi jak the onion? Jednak to prawda.
Tymczasem w Polsce gdzie zarabia sie mniej niz polowe?
- 35 zl to normalna cena za kebab. jak ma sie gastronomianinaczej utrzymac?!?
Polak sie cieszy jak jest drozej, bo to znaczy ze go stac! On jest kuhhh×a kims! Doszedl do czegos! Ma kebaba!
Teemcio +357
Dziękuję za doping nie udało się wygrać ale w sumie nie było tak źle jedynie nie czuję głowy ( coś mam po Muranie)
#famemma #bitasmietanka
#famemma #bitasmietanka
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#bekazlibka #antykapitalizm
@Victim: #!$%@? nie wiem, kupisz se markową kurtkę puchową, pójdziesz raz na strzelnicę i już #!$%@? xD
bogactwo według p0laków
@Redoxx: To nie są wcale takie duże oszczędności jak na tyle osób. Ja wiem że niektórym się świecą oczy już że UGA BUGA TOŻ TO CO DWA LATA SAMOCHÓD ZA 120K, ale dla tylu osób biorąc pod uwagę jak nieprzyjaznym krajem jest Polska to trzeba mieć poduszki finansowe porobione choćby jakby ktoś na coś zachorował i nie można by
@Victim: raz kupisz kurtkę, raz spodnie, raz buty a raz okulary przeciwsłoneczne xD Ewentualnie możesz odkładać 1000zł miesięcznie i raz w roku zobaczyć coś innego niż Władysławowo xD
Widze p0lakowi wystarczy jedna kurtka, jedna para butów, abonament na spotify i netflixa.
@g0dl1ke: Dobra ale nie popluj monitora ok? xD
@Victim: ciężko będzie, bo odruchowo celowałem w twój profil p0laku xD
Nie chcesz rozwalić 2k na markowe bzdury więc na pewno żresz gruz i jesteś komunistką, a najchętniej byś ciężko pracujących programistów okradła bezpośrednio. A jak
Skoro zarabiam więcej i płace większe podatki to oczekuje lepszej jakości usług.
@bijotai: A to najmocniej przepraszam, już wydaję wszystkie oszczędności, które zbieram od lat na auto by napędzić gospodarkę, dziekuje za wyprowadzenie mnie z mojej bańki komunistycznej xD