Aktywne Wpisy
dziobnij2 +136
Jak ognia piekielnego unikam wszelkich dawnych znajomych ze szkoły. Nie spotkałem żadnego od dłuższego czasu, ale gdybym spotkał jakąś znajomą twarz na spierdotripie, to natychmiast bym odwrócił głowię, przeszedł na drugą stronę ulicy i udawał, że nie widzę. Gdyby jakiś stary znajomy zagadał do mnie i się zapytał "co u mnie", albo "gdzie pracuję", to co mam mu odpowiedzieć? Że od skończenia liceum w 2009 roku siedzę w domu z rodzicami i
karpiniusz +38
Prosiłbym speców od związków o wytłumaczenie mi o co tu chodzi, bo ja nie wiem, czy to co napisała nie oznacza właśnie, że to mogłoby być coś więcej? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#zwiazki #zalesie #kiciochpyta
Komentarz usunięty przez autora
pytanie co chcesz by sie zadzialo, ale zasadniczo takie przyblokowanie (ani w te ani we wte) na dluzsza mete bedzie zle i bedziesz musial podjac jakas decyzje
Spokojnie, z czasem przejdzie, w przyszłości możliwe ze będziesz nawet śmiać się z siebie ze w ogóle próbowałeś jak znajdziesz kogoś lepszego.
Najważniejsze żeby nie #!$%@? czegoś pod wpływem emocji bo będziesz żałował. No i być twardy w swoim postanowieniu, bo jak zaczniesz się oddalać to nagle Twojej koleżance odpali się coś żeby Cię przyciągnąć do siebie.
Gdybys jeszcze miał u niej szanse to mówiła by do ciebie Jakub. Nie wiem co ty tam do niej wcześniej pisałeś ale z dziewczynami to trzeba konkretnie gadać a nie robić podchody przez kilka miesięcy (No chyba ze zajęta ale to inna sytuacja)
Daj sobie z nią spokoj i wyciągnij wnioski na przyszłość. Spław ja jednym dosadnym lecz kulturalnym
@NoToTenTego: 100% prawdy niestety
To jedyne co możesz zrobić, dobrze radzi @mysh
@smacznyy: zaśmiane xD dobry follow up do 1000 yard stare
@Tapfer: xDDD W 2021 lol. Poczytaj coś a nie słuchaj wujka Tadka na chrzcinach xD
Ona nie chce sie z toba ruchać i nic z tego nie będzie. Możesz być przyjacielem, rżnąć ją będzie kto inny. Czego tu nie rozumieć (-‸ლ)