Wpis z mikrobloga

Widzę się z nią jutro w pracy, także czeka nas krótka rozmowa, wszystko sobie wyjaśnimy i będę musiał ukrócić nasze relacje, bo nie wiem jak długo bym mógł to pociągnąć. Jutro będzie już wszystko wiadomo.
  • Odpowiedz
@czupek: A to z każdym, kogo się bardziej lubi, trzeba być w związku? A potem ludzie się ze sobą męczą i narzekają na swoich partnerów, bo nie podeszli do tego z głową. I nigdzie nie ma mowy o tym, jakie dziewczyna ma oczekiwania, nie muszą być wcale wygórowane, po prostu OP ich nie spełnia.
  • Odpowiedz
@Tapfer: no to nie pomoge, ale podobna historia.

pytanie co chcesz by sie zadzialo, ale zasadniczo takie przyblokowanie (ani w te ani we wte) na dluzsza mete bedzie zle i bedziesz musial podjac jakas decyzje
  • Odpowiedz
@Tapfer:
Spokojnie, z czasem przejdzie, w przyszłości możliwe ze będziesz nawet śmiać się z siebie ze w ogóle próbowałeś jak znajdziesz kogoś lepszego.
Najważniejsze żeby nie #!$%@? czegoś pod wpływem emocji bo będziesz żałował. No i być twardy w swoim postanowieniu, bo jak zaczniesz się oddalać to nagle Twojej koleżance odpali się coś żeby Cię przyciągnąć do siebie.
  • Odpowiedz
@Tapfer: > Kubuś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gdybys jeszcze miał u niej szanse to mówiła by do ciebie Jakub. Nie wiem co ty tam do niej wcześniej pisałeś ale z dziewczynami to trzeba konkretnie gadać a nie robić podchody przez kilka miesięcy (No chyba ze zajęta ale to inna sytuacja)
Daj sobie z nią spokoj i wyciągnij wnioski na przyszłość. Spław ja jednym dosadnym lecz kulturalnym
LuckyStrike - @Tapfer: > Kubuś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gdybys jeszcze miał u niej szanse to mówi...

źródło: comment_1621171533sFfwzWsYERUQHk33uggRBE.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Tapfer: Trzymaj się, miras() Ja też z takich, które angażują się szybko i nie da się potem wrócić do kolegowania, więc przerabiałam takie roszady towarzyskie. Odcięcie to jedyna droga, miesiąc - dwa i będzie lżej.
  • Odpowiedz
@Tapfer: Kubuś ile wgl macie lateq ? Nie pociągasz jej wgl i jesteś od zabawiania .

Jedyne co możesz zrobić to odpisać jak > ziom odpisz, że dzięki za wspólnie spędzony czas ale nie szukasz nowej przyjaciółki, bo masz ich już wiele. Szukasz partnerki i kończysz znajomość ( ), powodzenia

To jedyne co możesz zrobić, dobrze radzi @mysh
  • Odpowiedz
@Tapfer: Za mocno się nią przejmujesz :) To jedna z dziewczyn która uwielbia jak skaczą koło niej chłopcy. Jeżeli sam nie próbowałeś z nią flirtować albo nie wysyłałeś jakichś sygnałów że Ci na niej zależy to najlepszym co możesz w takiej sytuacji zrobić to napisać coś w stylu że to oczywiste, że między Wami niczego nie będzie i że nawet do głowy by Ci to nie przyszło. To trochę przykre,
  • Odpowiedz
Ja chyba nigdy kobiet nie zrozumiem..

@Tapfer: xDDD W 2021 lol. Poczytaj coś a nie słuchaj wujka Tadka na chrzcinach xD

Ona nie chce sie z toba ruchać i nic z tego nie będzie. Możesz być przyjacielem, rżnąć ją będzie kto inny. Czego tu nie rozumieć ()
  • Odpowiedz
Wykopki: baby nigdy nie mówią normalnie czego chcą.

Baba mówi normalnie, że nie chce wykopka jako chłopaka.

Wykopek: hej wykopki ktoś wie o co może jej chodzić?
  • Odpowiedz