Aktywne Wpisy
comanchee +8
Ej mirki z #wykop30plus, czy zauważyliście w swoim życiu pewien moment, gdy ostatnie grupy towarzyskie się rozsypują, ludzie okopują się w związkach i nie wychylają poza nie nosa, z wyjątkiem własnych najbliższych przyjaciół? Chyba znalazłem się w takim punkcie, gdzie dawni znajomi przestają się do siebie odzywać, nikt niczego już nie proponuje i wychodzi że wszystkim to pasuje.
kim jeztescie wewnetrznie?
Wzrost wolności, praworządności, zbliżenie do Europy, stabilizacja ekonomiczna, perspektywa dla przyszłości Polski.
Zapraszam do dyskusji #polityka
Dla mnie obie tamte ekipy były równie dobre.
Do tego zupełnie inna jakość w polityce.. to co wtedy było uznawane za aferę na cały kraj, za oburzenie nepotyzmem itd. dziś nie jest nawet pierdnięciem dla PiS
@FrasierCrane: tylko że zarówno PO jak SLD pogrążyły afery np. afera starachowicka czy taśmowa. Nie tyle z nimi ktoś wygrał co oni przegrali.
Komentarz usunięty przez autora
Wam od tego dobrobytu po prostu już o--------a xD
Nie dziwie się ze młodzież to łyka bo pompa na antypis jest tragiczna.
Ale moim rówieśnikom to się dziwie ze ani czasów SLD ani PO nie pamiętają- co wy k---a pamięć zlotek rybki macie xD?
@banan-smietana: No ja nie to pokolenie, by pamiętać takie rzeczy, bo wtedy to ja biegałem z patykiem i bawiłem się w wojne, ale czytając stare artykuły wierzę ci na słowo
@Jozuhve_z_PL: Może nie tyle co wolnorynkowe (choć dalej były liberalne na skale Europy Wschodniej) co po prostu w stosunku do dzisiejszych czasów regulacje rynkowe były znacznie mniejsze i