Aktywne Wpisy

annlupin +17
halo odbiur jakie muzyczki słuchacie se
źródło: annlupin667878
Pobierz
kutasoglu +21
Jak mnie grzeje ciśnienie.
2 godziny temu, napadły mnie na spacerze psy. Nawet nie mnie, a mojego małego maltańczyka. Zanim dostały kopy i zanim je odgoniłem, ten największy s-----l porozgryzał i poszarpał mu brzuch. Pojechałem od razu na całodobową lecznicę i cóż. Może będzie żył, na ten moment tam zostaje, aby przejść operacje.
Mam k---a jego mać dość.
Jestem
2 godziny temu, napadły mnie na spacerze psy. Nawet nie mnie, a mojego małego maltańczyka. Zanim dostały kopy i zanim je odgoniłem, ten największy s-----l porozgryzał i poszarpał mu brzuch. Pojechałem od razu na całodobową lecznicę i cóż. Może będzie żył, na ten moment tam zostaje, aby przejść operacje.
Mam k---a jego mać dość.
Jestem

Siedmiokrotny triumfator klasyfikacji najlepiej zbierających zawodników NBA, posiadacz pięciu pierścieni mistrzowskich, dwukrotny laureat nagrody dla najlepszego obrońcy ligi. Jednocześnie jeden z najbardziej „nietuzinkowych” koszykarzy w historii NBA, którego ciało zdobiły dziesiątki tatuaży, a włosy mieniły się tysiącami barw. To właśnie na tym drugim aspekcie życia skupia się książka o wielce wymownym tytule Dennis Rodman: Powinienem być już martwy. #recenzja #ksiazka #book #ksiazka #biografia #nba #koszykowka
źródło: comment_1620857603c5a7V42FhaLeYu4upuKII8.jpg
Pobierz