Aktywne Wpisy
kierowcawykopek +18
Lowca90 +328
Podłoga drewnina w jednym z warszawskich przedszkoli była w opłakanym stanie przed moją pracą. Ruszające się klepki, trzeszczące przy chodzeniu, pozbawione lakieru, brudne po których codziennie biegają najmłodsi. Stał się cud i przemiła dyrektorka dostała budżet na maly remont. Podłogę udało się ustabilizować dzięki kilkuset zastrzykom kleju puchnącego, wycyklinować i polakierować. Efekt jest co najmniej zadowalający ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#remontujzwykopem #remont #budownictwo
#remontujzwykopem #remont #budownictwo
@xamoxx: Niemców bym witał jak wybawców chlebem i solą. przed Ruskimi s--------ł za zachodnią granicę xD
pluję na ten kraj, nie ma dla mnie żadnej wartości a to jak mnie traktuje.
Tylko, że jak okupant zapuka do twoich drzwi i zabierze Ci dom, rodzine, bliskich i wszystko co do tej pory znasz, to co powiesz?
Już chyba z samego aktu zemsty poszedłbyś walczyć. Dla mnie byłoby to zrozumiałe, bo jak wszystko straciłem to co mi pozostało? Wojna nie jest zero jedynkowa, my na szczęście nie doświadczaliśmy tego przerażającego terroru i obyśmy
Tak, a o co chodzi?
Movet miał racje. Ona już o tym śpiewała ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Noce nie bywają spokojne będzie trzeba to pójdę na wojnę
Na ulicy w szeleszczącej kurtce Moncler będę walczyć o zwrot moich wspomnień
Komentarz usunięty przez autora
Ale jak się głębiej pomyśli to jednak nie takie proste -.-
Niezaprzeczalnym faktem jest, że wciąż wiele (jak nie większość) krajów i narodów na świecie jest gotowa bić się za kreski na mapie bardzo zaciekle, wręcz do ostatniej kropli krwi (dobry przykład mamy przez ostatnie dni).
No więc przychodzą po twoje kreski na mapie a ty: LOOOL, w------e! bierta je sobie.
Nie chodzi o walkę za kreski na mapie.
To, że teraz możesz pisać posty na wykopie zawdzięczasz swoim dziadkom i ich ojcom i matkom - Twoim moralnym obowiązkiem wobec nich jest żyć, a jak będzie trzeba
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora