Wpis z mikrobloga

Czy ktoś miał problem z paypalem tego typu, że nie pamięta hasła do konta, a gdy chce je przywrócić to potrzebna jest weryfikacja numeru telefonu, którego już nie ma ?

*nie wiem jak to otagować żeby ktoś zauważył to bardziej...

#paypal #problem #pytanie #pytaniedoeksperta
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@goloud:
Mam taką sytuację. Chciałem wreszcie usunąć to cholerne konto żeby mi przesłali spamować. Nie mogę się zalogować bo numer telefonu jest już nieaktywny. Opisałem im sytuację oraz poprosiłem o wskazówki w mailu i wysłałem przez formularz kontaktowy to mi odpisali tylko, że udzielili mi odpowiedzi i czeka ona w skrzynce na moim koncie (°°
  • Odpowiedz
@klema: Niektórzy, w tym ja, maja ten problem, ze konto zakładali wieki temu i nie pamiętają adresu. Ja np. w ciągu ostatnich 10 lat przeprowadzałem się 8 razy, a konto założyłem jeszcze wcześniej, kiedy tez nie miałem „stałego” adresu.
  • Odpowiedz
@klema: Zrobiłem tak. "Mundra" pani powiedziała, że zmienią mi numer telefonu i będę mógł się zalogować na konto - efekt ? Taki, że teraz wyskakuję mi info - "Nie możemy potwierdzić Twojej tożsamości". Wychodzi na to, że muszę zadzwonić jeszcze raz, ale póki co to niech mi w---w opadnie.
  • Odpowiedz