Aktywne Wpisy

Tommy__ +497
Wykopki: Głupie Polki dają się zmanipulować przez Żydów, ja to bym się nigdy nie dał zmanipulować przez social media
Też wykopki:
#zydkrecikorba #p0lka #heheszki
Też wykopki:
#zydkrecikorba #p0lka #heheszki
źródło: korba
Pobierz
fanatykwedkarstwa2 +144

Kupując laptopa bez systemu operacyjnego w jaki sposób zainstaluję (legalnie i tanio) windows10?
Klucz kupujesz w dowolnym keyshopie. Będzie to w stu procentach legalne (niekoniecznie zgodne z licencją, ale działające i jak najbardziej legalne. Licencja MS =/= legalność klucza)
Zainstalować bez problemu możesz ten system na sprzęcie komputerowym i używać go możesz normalnie - jednak nie będzie on aktywowany.
Oznacza to, że po 30 dniach użytkowania bodaj, nie będziesz mógł pobierać aktualizacji, zmienić tapety na pulpicie i będzie widoczny znak wodny nieaktywowanego
@Atreyu
Serdeczne dzięki. Jestem na etapie zmiany laptopa, obecnego (Laptop 15,6" Lenovo
Ideapad 310-15 i5-6200U/8GB/1000GB, win10) kupiłem w 2016 za 2200zł. Dziś za tą cenę będę miał lapka z 2x mniejszym dyskiem, tą samą ilością RAM i zintegrowaną grafiką. Gdybym chciał teraz kupić lapka o podobnej klasie musiałbym wydać ze 3,5klocka. Czy ja źle szukam czy ceny p------o?
@mazowiecki12: SSD vs HDD... co do reszty to niestety corona zrobiła swoje...
Pozdrawiam i życzę miłej soboty
@Atreyu
Serdeczne dzięki. Jestem na etapie zmiany laptopa, obecnego (Laptop 15,6" Lenovo
Ideapad 310-15 i5-6200U/8GB/1000GB, win10) kupiłem w 2016 za 2200zł. Dziś za tą cenę będę miał lapka z 2x mniejszym dyskiem, tą samą ilością RAM i zintegrowaną grafiką. Gdybym chciał teraz kupić lapka o podobnej klasie musiałbym wydać ze 3,5klocka. Czy ja źle szukam czy ceny p------o?
@mazowiecki12 akurat ceny lapków są nadal atrakcyjne, a za niewiele