Wpis z mikrobloga

@panzyd: Różowa na randce jawnie okazuje znudzenie i brak zainteresowania: źle.
Różowa uznaje, że będzie kulturalna i zaśmieje się z dowcipu, okaże zainteresowanie w rozmowie, a potem odmówi drugiego spotkania: też źle.
  • Odpowiedz
@Kr12345: typie patrz coś ty napisał (a nie ja) kto to napisał, ja czy ty ?

Różowa na randce jawnie okazuje znudzenie i brak zainteresowania: źle.

Różowa uznaje, że będzie kulturalna i zaśmieje się z dowcipu, okaże zainteresowanie w rozmowie, a potem odmówi drugiego spotkania: też źle.
  • Odpowiedz
@Kr12345: @panzyd: @Kr12345: @panzyd: tutaj nie chodzi o to co dzieje sie na randce tylko o to co dzieje sie po niej chociaz tez takie udawanie dobrego nastawienia swiadczy dla mnie raczej o braku asertywnosci i odwagi do powiedzenia w sposob kulturalny nie. no i jesli dziewczyna nie jest zainteresowana to powinna wprost o tym po randce napisac zamiast ghostowac stulejarza i trzymac go
  • Odpowiedz
@fastnbulbous: A dlaczego to ona ma wychodzić z inicjatywą i pisać do typa? Może też uznać, że typ wyczuł, że była zaangażowana jedynie ze względu na kulturę osobista, a nie naprawdę zainteresowana, bo na przykład na niego nie patrzyła, więc wszystko wiadomo.

udawanie dobrego nastawienia swiadczy dla mnie raczej o braku asertywnosci i odwagi do powiedzenia w sposob kulturalny nie

@fastnbulbous: czyli co? jeśli randka idzie źle ma
  • Odpowiedz
@Kr12345: ja chyba wolalbym gdyby dokladnie tak mi powiedziala niz zebym mial przez cztery godziny odstawiac z nia jakies przedstawienia teatralne. a co jesli kontakt wzrokowy byl i dziewczyna grala tak dobrze ze po prostu nie sposob bylo tego wypatrzec?

moze dlatego ze to sam typ do niej po tej randce napisal i wypadaloby odniesc sie do tego w sposob zgodny z prawda?
  • Odpowiedz
ja chyba wolalbym gdyby dokladnie tak mi powiedziala

@fastnbulbous: No to uwaga, zdradzę Ci tajemnicę. Może Ty byś wolał, ale ona nie - bo dziewczyny nic nie zyskują z bycia stanowczymi, są tylko uznawane za sukowate. Więc grzecznie spuszczają oczka, śmieją się na spotkaniu i potem zmęczone po spotkaniu po prostu wypierają typów z pamięci :)
  • Odpowiedz
@Kr12345: dla mnie to wlasnie ghosting swiadczy o byciu "sukowatym" i bynajmniej nie mam na mysli wylacznie dziewczyn stosujacych ten patent w stosunku do chlopcow ale rowniez sytuacje odwrotna (czy jakakolwiek inna). kultura osobista wymaga zeby nawet po takiej udawanej randce kulturalnie podziekowac drugiej osobie chocby ze wzgledu na fakt ze spedzilo sie z ta osoba troche czasu i mysle ze jak najbardziej mozna zrobic to w sposob elegancki. gardze
  • Odpowiedz
@fastnbulbous: niekoniecznie, dosyć szybko związałam się z jednym, z którym się dobrze bawiłam mimo tego ze jedynie rozmawialiśmy przez jakieś 8h xD a tak to może na 3 byłam wcześniej
  • Odpowiedz