@bartek555: Ciekawe czy tez brzydka zwykla kobieta mialaby szanse ( ͡°͜ʖ͡°) Bo nie ukrywajmy ci ludzie z zespolem downa nie naleza do pieknych, a juz na pewno nie wystarczajaco ladnych zeby byc twarza znanej marki odziezowej
@Megawonsz_dziewienc: Ludzie, ktorzy pracuja “w modzie” sa tak zepsuci do kosci, ze zrobia wszystko, aby wyjsc na dobrych. Dla mnie to wyglada co najmniej smiesznie.
@bartek555: To jest zwykly chwyt marketingowy i skok na kase. Teraz ci wielcy dzialacze na rzecz chorych na zespol downa czy inne choroby dla zasady kupia cos od GUCCI ( ͡°͜ʖ͡°) Tak jak dzbany p0laczki rzucily sie na jakies lody z logiem "EKIPA" czy inne gowno XDDDDD
@bartek555: Czekam az to wejdzie do sportu, mam 170cm i zawsze chcialem grac w NBA. Fakt, że biora tylko wysokich, obraża moje uczucia. Powinno się wyrównywać szanse. Jestem za wprowadzeniem limitu na średnia wzrostu zawodników i obniżeniem kosza do wysokości 2m.
źródło: comment_1620196755LTE8jUxnNpjxFwKNbER0cp.jpg
PobierzBo nie ukrywajmy ci ludzie z zespolem downa nie naleza do pieknych, a juz na pewno nie wystarczajaco ladnych zeby byc twarza znanej marki odziezowej
Tak jak dzbany p0laczki rzucily sie na jakies lody z logiem "EKIPA" czy inne gowno XDDDDD