Aktywne Wpisy

Zarzutkkake +266
Ale jak to podwójnie zapłacić? Co wy rasiści? Nie wiecie, że plus size to zaleta? Mam chorą tarczyce. Jaki potrójny hepi meal? Kamery nie pokazuja prawdy. To jest problem tych ludzi, że sie tu nie zmieszczą! LUDZIE DAJCIE MI SPOKOJNJE ŻYĆ JA WCZORAJ WŁOSY FARBOWAŁAM I PAXNOKCIE A WY MI MÓWICIE ŻE JA GRUBA!
#bekazgrubasow #humorobrazkowy
#bekazgrubasow #humorobrazkowy

Kumpel19 +37

No ale z drugiej strony... jeśli od 12 lat nikt do niego nie napisał nic wkurzającego czy głupiego to mógł wpaść w szał i chcieć się zemścić,
Komentarz usunięty przez autora
Nie było jednak to nadal naśmiewanie, powinni to byli wyjaśnić między sobą. Typ się wkurzył i poleciał z płaczem do kolegów.
Teraz wszyscy powinni wiedzieć że udostępnia privy, jest msciwy, przewrażliwiony i lubi lincze.
@Jednorybek: Jak pisałem, karzeł jestem. Dodatkowo chudy. Przytyć niby mogę, ale metabolizm do chudnięcia. Jes jak jes. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@maiahi: No nie wiem, znałem taką jedną... Ruchać się chciała, ale związek nie nie, bo niski jestem ( ͡° ͜ʖ ͡°), nie żebym narzekał, jak
@Paula_pi: faktycznie, zesranie się do kogoś na PW bo polajkowal wpis, który nawet nie był do ciebie kierowany (chyba, że faktycznie jesteś gruba), no ok.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Nie wiem skąd taki wniosek, grubi ludzie nie są śmieszni - są obrzydliwi, są śmierdzący, są paskudni, są odrażający, są spoceni, są obciążeniem dla publicznej służby zdrowia, ale nie są absolutnie śmieszni.
Wyjątkiem są osoby grube, które maja świadomość tego co napisałem i pracują nad tym żeby schudnąć - dla nich pełen doping z mojej strony.