Wpis z mikrobloga

Jeśli dobrze zrozumiałam aferę dzisiejszego dnia to Ciebie uraził plus pod żartem który był niesmaczny (nie wiem o co chodzi) i wysłałaś priv tej osobie myśląc że piszesz do kogoś dorosłego i będziesz z nim rozmawiała o tym zachowaniu.

@arinkao: zawsze jesteś taka wielce merytoryczna, obiektywna i dorosła? Bo coś mi się wydaje, ze wyłazi tu obłuda równie wielka, co zarozumiałość. Sama walisz ad personam, mając w dupie merytoryczną dyskusję.
vostok - > Jeśli dobrze zrozumiałam aferę dzisiejszego dnia to Ciebie uraził plus pod...

źródło: comment_1620203737JADJ8l9a4JaKdW01pVkIhZ.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
Bo przecież czy może być coś śmieszniejszego niż gruby człowiek?

@Paula_pi: No chyba że chodzi o grubego mężczyznę to wtedy beka przednia, co nie? No ale jak ktoś ciśnie po tobie i innych kobietkach to już nie jest takie śmieszne, prawda?
  • Odpowiedz
@vostok: Nie wiem czy ten koleś jest taki słaby że musicie wszyscy go bronić jakby mu sie krzywda stała, ojoj jaki biedaczek, baba do niego napisała z pretensjami o plusy, jak ona podła mogła ( ͡° ͜ʖ ͡°)?
Trzeba było wiecej kopać w moim profilu to dokopałbyś się że pisałam do kolesia bo on trollował że jestem osobą z telewizora, i jak ktoś mi pisze żebym
  • Odpowiedz
@blogger: Problemem jest to, że Paula nie jest na mirko lubiana. Jasne, ma swoje kółko adoratorów, ale to nie jest duża grupa. Ona często prowokuje w komentarzach. Nie raz i nie dwa się na nią wylał kubeł pomyj. Nie twierdzę, że jej się aż tak należy. Ale mirki szukały tylko pretekstu do wściekłości i właśnie wczoraj go znaleźli. Ona nie potrafi dyskutować, tylko uważa, że zawsze ma rację, a tylko
  • Odpowiedz
@blogger: Może na nocnej zmianie. Dzienna jej nie cierpi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jest sporo nieszkodliwych atencjuszek, ale ona niestety się do nich nie zalicza. Wiesz, że ona potrafi nawet na głównej zebrać setki minusów?
  • Odpowiedz
@Nemesh: serio? no to ładnie xD Ja już tyle razy byłem świadkiem wzlotów i upadków atencyjncyh mirabelek że nawet nie zliczę :)
większość pewnie nadal tu jest ale pod innymi kontami ;)
  • Odpowiedz
@blogger: Takie Mosevy wrzucają tylko głupiutkie memy i w sumie to absolutnie nikomu nie szkodzi. Raz napisała o jakiejś pseudo celebrytce z insta i jej też się oberwało, ale szybko rozeszło się po kościach, bo jest raczej sympatyczną różową.
A nasza Pi, to niestety inna para kaloszy. Szambo się wylało za to kim jest, a nie za samą tuszę.
  • Odpowiedz
@Paula_pi: Jest i ona ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie wiem kim jesteś i kij mi do tego. Możesz być też gruba, też byłem, więc się nie śmieję. Twoim problemem jest to, że ciągle jesteś w opozycji do wszystkich i wszystkiego. A jak ktoś Cię skrytykuje, to zaraz wielce oburzona jesteś. Serio, to było aż tak bolesne, że pojechałaś po typie, który dał plusa?
Często widzę wpisy,
  • Odpowiedz
@Nemesh: Gdzie ja po nim pojechałam? Jadą po mnie i mogę ci pokazać conajmniej kilkadziesiąt różnych wiadomości. Pokaz mi gdzie pojechałam po Bartku? On opublikował nasze wiadomości wiec możesz dać mi cytat. Jak tylko napisalam, ej skoro lubisz zarty o grubych wysle ci kolejny. A on ojej ojej jestem urażony tak bardzo, że zawołam innym i razem nakręcimy hejt na Paulę.
  • Odpowiedz
@Paula_pi: Oburzyłaś się o głupiego plusa? Serio, sprawdzasz kto plusuje dane komentarze i jak tylko będą nie takie jak trzeba, to rzucasz się na kogoś na priv?
Teraz to mnie już nie dziwi, że chcą Cię zlinczować. Zresztą, nie zdziwiłoby mnie to, gdyby pisali też wcześniej niezbyt miło. Po prostu wyrobiłaś sobie tak słabą opinię, że to aż smutne.
  • Odpowiedz
@Nemesh: Smutne jest to, że popierasz lincz jeśli osoba atakowana ma słabą opinię. Czyli lubianych nie można linczować ale skoro mnie tu nikt nie lubi to spoko, to można obrażać, wyzywać, atakować.
To nigdy nie jest spoko, nie jedna osoba się zabiła przez hejt. Nie wiem jakie były te osoby czy fajne czy niefajne czy głupie czy mądre. Wiem, że teraz nie żyją
  • Odpowiedz
osobie myśląc że piszesz do kogoś dorosłego

@arinkao: Bo dorosłym zachowaniem jest wylewanie swojej frustracji na losową osobe, bo zaplusowała ona jakiś komentarz, który był chamską odpowiedzią skierowaną w twoją strone (bo jeśli dobrze pamiętam była to odpowiedź do jej komentarza). Gdybym to był ja to po prostu dałbym ją na czarno i tyle, a że gość zdecydował się to upublicznić ¯\_(ツ)_/¯

Chociaż sam osobiście nie popieram tak dużego linczu,
  • Odpowiedz
@Paula_pi: uważam że powinnaś zdecydowanie odpocząć tymczasowo od wykopu, ludzie tu potrafią być toksyczni do granic możliwości bez konkretnego powodu, a takie afery to często jedyna ekscytującą rzecz w ich życiu.

Osobiście bym opublikował co gorsze pw które bym dostał by inni zrozumieli jak toksyczni potrafią być ludzie. Ten portal to syf bo dno społeczne choć statycznie małe, jest niesamowicie aktywne ze względu na fakt że jest to ich główna
  • Odpowiedz