Aktywne Wpisy

Sriracha +279
Zwycięstwo!!!!!
Od tygodnia walczyłem z zapchana rura odpływowa w kuchennym zlewie, kret w płynie i soda + ocet nie dawały rady.
Kupiłem taka specjalna pompke, nie dało rady.
Kupiłem żmijkę, wkręciłem 9 metrów, 9 k---a metrów, nadal zapchane.
W desperacji odkryłem w sobie nieprzebrane pokłady kreatywności.
Od tygodnia walczyłem z zapchana rura odpływowa w kuchennym zlewie, kret w płynie i soda + ocet nie dawały rady.
Kupiłem taka specjalna pompke, nie dało rady.
Kupiłem żmijkę, wkręciłem 9 metrów, 9 k---a metrów, nadal zapchane.
W desperacji odkryłem w sobie nieprzebrane pokłady kreatywności.
źródło: IMG_20250309_133202842
Pobierz
jmuhha +13
Mój mąż miał wczoraj imprezę integracyjną z pracy. Mówił, że wróci wcześnie, ale wrócił o 2 w nocy i powiedział, że była słaba muzyka, więc zwinął się z koleżanką i pojechali sobie na miasto do klubu potańczyć. Nie znam tej koleżanki, ale odkąd tam pracuje, wiem, że ma z nią dobry kontakt – często ze sobą piszą, wysyłają sobie memy itp. Nigdy nie zaglądałam mu w wiadomości, więc nie wiem, o czym

@arinkao: zawsze jesteś taka wielce merytoryczna, obiektywna i dorosła? Bo coś mi się wydaje, ze wyłazi tu obłuda równie wielka, co zarozumiałość. Sama walisz ad personam, mając w dupie merytoryczną dyskusję.
źródło: comment_1620203737JADJ8l9a4JaKdW01pVkIhZ.jpg
Pobierz@Paula_pi: No chyba że chodzi o grubego mężczyznę to wtedy beka przednia, co nie? No ale jak ktoś ciśnie po tobie i innych kobietkach to już nie jest takie śmieszne, prawda?
Trzeba było wiecej kopać w moim profilu to dokopałbyś się że pisałam do kolesia bo on trollował że jestem osobą z telewizora, i jak ktoś mi pisze żebym
Jest sporo nieszkodliwych atencjuszek, ale ona niestety się do nich nie zalicza. Wiesz, że ona potrafi nawet na głównej zebrać setki minusów?
większość pewnie nadal tu jest ale pod innymi kontami ;)
A nasza Pi, to niestety inna para kaloszy. Szambo się wylało za to kim jest, a nie za samą tuszę.
Jaką szkodę wyrządziłam tobie albo ogólnie? Skoro wg ciebie jestem przeciwieństwem nieszkodliwej?
@Teutonic_Reich: A czy ja się nabijam z grubych mezczyzn?! Z kogokolwiek?
@bezprzypau: Nikt tu nie płacze
Nie wiem kim jesteś i kij mi do tego. Możesz być też gruba, też byłem, więc się nie śmieję. Twoim problemem jest to, że ciągle jesteś w opozycji do wszystkich i wszystkiego. A jak ktoś Cię skrytykuje, to zaraz wielce oburzona jesteś. Serio, to było aż tak bolesne, że pojechałaś po typie, który dał plusa?
Często widzę wpisy,
Teraz to mnie już nie dziwi, że chcą Cię zlinczować. Zresztą, nie zdziwiłoby mnie to, gdyby pisali też wcześniej niezbyt miło. Po prostu wyrobiłaś sobie tak słabą opinię, że to aż smutne.
To nigdy nie jest spoko, nie jedna osoba się zabiła przez hejt. Nie wiem jakie były te osoby czy fajne czy niefajne czy głupie czy mądre. Wiem, że teraz nie żyją
@arinkao: Bo dorosłym zachowaniem jest wylewanie swojej frustracji na losową osobe, bo zaplusowała ona jakiś komentarz, który był chamską odpowiedzią skierowaną w twoją strone (bo jeśli dobrze pamiętam była to odpowiedź do jej komentarza). Gdybym to był ja to po prostu dałbym ją na czarno i tyle, a że gość zdecydował się to upublicznić ¯\_(ツ)_/¯
Chociaż sam osobiście nie popieram tak dużego linczu,
Osobiście bym opublikował co gorsze pw które bym dostał by inni zrozumieli jak toksyczni potrafią być ludzie. Ten portal to syf bo dno społeczne choć statycznie małe, jest niesamowicie aktywne ze względu na fakt że jest to ich główna