Aktywne Wpisy
xena_x +5
Ależ to jest obrzydliwy widok. Facet który wygląda na 40 lat, jak stary wójek, nie grzeszy urodą i kobieta 18 lat, młoda, piękna. Obrzydliwie.
Od razu wiadomo co ten predator widzi w kobiecie, jaki ma światopogląd.
Tak naprawdę sporo starszy facet, który pokazuje się z kobietą prawie nastolatką nie wzbudza szacunku społecznego, ale pogardę i obrzydzenie.
Gdybym wiedziała że wcześniej chłop umawiał się z kobietami 20 lat młodszymi, to od razu jest
Od razu wiadomo co ten predator widzi w kobiecie, jaki ma światopogląd.
Tak naprawdę sporo starszy facet, który pokazuje się z kobietą prawie nastolatką nie wzbudza szacunku społecznego, ale pogardę i obrzydzenie.
Gdybym wiedziała że wcześniej chłop umawiał się z kobietami 20 lat młodszymi, to od razu jest
Największą bekę mam z ludzi którzy kupują ciuchy w sklepach typu auchan czy Carrefour xD byłem z bratem na zakupach, i kupił sobie jakieś skarpetki i spodnie dresowe. Pytam się go co on #!$%@? xD ja ubieram się tylko w jakimś h&m czy c&a i wyglądam jak człowiek, a w takim Auchanie to można se kupić co najwyżej pasate pomidorowa xD
#bekazpodludzi #zakupy
#bekazpodludzi #zakupy
Czy kupowanie ciuchów w hipermarketach jest januszowe?
- Tak 24.6% (99)
- Nie 75.4% (304)
Znalezisko -> https://www.wykop.pl/link/6089791/hipermiesozerne-szablastozebne-zabojcze-koty-ewolucja-kotowatych/
Kotowate to jedna z najbardziej drapieżnych grup ssaków. Czasami nazywa się je hipermięsożercami ponieważ żywią się niemal wyłącznie mięsem. Mimo różnic w rozmiarach wszystkie kotowate są do siebie bardzo podobne. Kotowate dzielimy na wymarłe machajrodony czyli koty szablastozębne oraz koty właściwie do których należą dobrze nam znane lwy, tygrysy, pantery, rysie czy żbiki (i oczywiście obecny w wielu domach kot domowy). Zapraszam na film w którym omawiam szerzej tę grupę zwierząt.
#ewolucja #zwierzeta #zwierzaczki #gruparatowaniapoziomu #koty #biologia #naukowotv #nauka #swiatnauki #video #popularnonaukowe #ciekawostkanadzis #dziendobry #ciekawostka #biologia #zoologia #paleontologia