Aktywne Wpisy
Gustavo_Fring +15
Jakbyście zareagowali, gdyby podczas rozmowy o wspólnym zamieszkaniu z dziewczyną, nie chciałaby przeprowadzić się do was (kawalerka na własność), tylko zmusza was do wynajmu większego w dzielnicy gdzie jest więcej zieleni? Podział kosztu wynajmu około 70/30. Wychodzi około 5k z opłatami
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
maniek74 +120
@cwlmod: każdy samochód z funkcja auto hold. Przykładów jest tak wiele, że wymienianie ich nie ma sensu.
Komentarz usunięty przez autora
OP zadaje proste pytanie. Czy każdy automat rusza po zwolnieniu, hamulca? Nie, nie każdy. Masz funkcje auto hold, ruszy jak wciśniesz pedał gazu. Czym jest autohold? Masz elektromechaniczny hamulec postojowy, który sam się uruchamia po zatrzymaniu, i zwalniasz go jak wspomniałem wyżej pedałem gazu. W całym procesie bierze też udział ESP.
Przykłady?
To mu w prosty sposób odpowiedź. Może jeszcze zaczniesz wyprowadzać wzory na reakcję termojądrową skoro tak lubisz pisać o dupie maryny?
Pytam, bo nie jeździłem dużo w automacie. A jak jest gdy auto stoi pod krawężnikiem? też podjedzie sam pod zwolnieniu hamulca? W sensie jaka jest siła tego "czołgania się"?