Aktywne Wpisy
szczurek_87 +129
mickpl +155
Podatek od pustostanów byłby wybitnie efektywny i ściągalny. Tak, może w latach 90 przechodziłby jakieś przekręty z fikcyjnym najmem na szwagra, ale dzisiaj to będzie margines. Wszystko jest zelektronizowane, przepływ informacji błyskawiczny. Urzędy zaraz miałby patenty typowania oszustów po pomiarach liczników wody czy czymś w tym stylu.
Efekt wprowadzenia oceniam na mrożący. Ceny najmu by poleciały iście na pysk, a coś takiego jak rentierka by się w Polsce zwyczajnie skończyło.
#nieruchomosci
Efekt wprowadzenia oceniam na mrożący. Ceny najmu by poleciały iście na pysk, a coś takiego jak rentierka by się w Polsce zwyczajnie skończyło.
#nieruchomosci
#weganizm #wegetarianizm #dieta
1. "odwołanie się do natury nie jest argumentem"
Dlaczego? Jak zanegujesz prawo grawitacji a potem podskoczysz to zawsze spadniesz, bez względu na to jakie masz zdanie na temat
@ZydowskiZarzadPowierniczy no myślę, że nie bardzo, to właśnie prawdziwe mięso wymaga masy zasobów. Takie z próbówki, produkowane na masową skalę, powinno ostateczne być tańsze, a nawet łatwiejsze w produkcji i nie będzie wymagało takiej olbrzymiej powierzchni (źródło pożywienia dla zwierząt + fermy).
A część ludzi
@flumpy_bread dobre źródło jest tylko jedno, jedzenie zwierząt zmarłych z przyczyn naturalnych, a tego nikt nie będzie robił (i sztuczne mięso). Ale żeby chociaż zwierzęta miały lepsze warunki niż bycie zamkniętymi na bardzo małej powierzchni, to już by było lepiej.
@KrzysztofMickiewicz straszliwe suplementy grozy!
Lepiej poderżnąć gardło krowie, świni, a może psu?
@Amasugiru moje szczury były inteligentniejsze od ciebie i miały więcej osobowości i charakteru. Jesteś miastowy bez żadnego
No i czemu nie narzekają, że wolałyby wyjść na pastwisko? A no tak, dostają wszelkie potrzeby na miejscu. A mogłyby spełniać swoje marzenia i ambicje
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@waro: a ja się nie zgodzę. Co złego niby jest w jedzeniu jajek od kur, które sobie hoduję przy domu? Niech nawet będzie, że - aby w pełni "zaspokoić" wegan - starych kur nie przerabiam na rosół, tylko wypuszczam na wolność żeby je wilcy zjedli?