Aktywne Wpisy
glassmice +458
Udało się!:d Pan nieuk zbanowany❤️
#paliwodahejtclub
#paliwodahejtclub
źródło: 1000139552
Pobierz
Dlaczego niebiescy nie zabierają swoich różowych na różne fajne aktywności ze swoimi kumplami?
Albo robią to sami albo z kumplami.
Jazda nocą po lesie 100km/h? To z kolegami. Z różową będzie wolniej, bezpieczniej (a więc nudniej).
Grill
Albo robią to sami albo z kumplami.
Jazda nocą po lesie 100km/h? To z kolegami. Z różową będzie wolniej, bezpieczniej (a więc nudniej).
Grill

Śmiejecie się z #wordpress i podniecacie się jakimiś hipsterskimi technologiami a ja dzisiaj siadłem i klepnąłem działającą stronę małej firmie xD frontend w gutenbergu bajeczka, formularz kontaktowy w Contact Form 7 i odbiór we Flamingo.
Jak gdzieś słyszę, że w tym samym czasie w jakichś firmach ludzie się peerdolą by postawić środowisko do budowania frameworku do projektu który w zasadzie to samo robi to gnije niemiłosiernie.
cieszę się, bo wiele razy byłem w zespołach z typami którzy wybierali sobie technologie aby chyba później wpisać sobie do CV i do takiej prostej strony potrafili zastosować Angulara 2+
tysiaka, ale dla znajomego od dzieciństwa
Nikt się nie śmieje z WordPressa dlatego, że jest prosty czy jest CMSem do stawiania stron. Kpiny wynikają z tego, że jest to system napisany na kolanie, bez trzymania się wzorców i zasad tworzenia oprogramowania. Rozbudowa i modyfikacje tego to koszmar, bezpieczeństwo tego teorią, wtyczki robione
źródło: comment_1619892615cULHtUnqtcGPdzlseSxzUG.jpg
Pobierz1. Rozbudowa i modyfikacje wydają mi się wstępnie dość proste za sprawą dokumentacji WP, napisanie pluginu czy motywu obiektowo nie wydaje się jakieś trudne, są dostępne nawet dość fajne templatki do tworzenia takiego kodu
2. Wtyczki robione na odwal i zawierają dziury - pozostaje chyba obwiniać twórców takich wtyczek, a nie
i btw robimy taki soft w php + angular właśnie