Wpis z mikrobloga

Czy wy libki serio myślicie, że to jest jakieś merytoryczne zagięcie? xDD To się serio już komiczne robi.

Macie tylko jeden as w rękawie - YBYBY A CO ROBISZ ZAWODOWO? CZYM SIĘ ZAJMUJESZ JAKA JEST TWOJA WARTOŚĆ RYNKOWA?

A potem się okazuje że klops i ad personam nie siadło. xD

#antykapitalizm #bekazlibka #chlewo
G.....5 - Czy wy libki serio myślicie, że to jest jakieś merytoryczne zagięcie? xDD T...

źródło: comment_1619716567O3lM9QTVJPJKxlWZKxveSS.jpg

Pobierz
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gaku745: jak głosi propaganda to tylko prywaciarz ma prawo się wypowiadać, reszta ma się tylko słychać. Takiego wała, gdyby więcej pracujących biedaków się zorganizowało i wypowiadało to świat byłby lepszy.
  • Odpowiedz
@Gaku745: im możesz 100 razy pisać że pracujesz i gardzisz pasożytami to i tak nazwą Cię nierobem bo w wieku 30 lat nie masz globalnej korporacji i nie produkujesz rakiet na Marsa xD via iOS z zasiłku elo xD
  • Odpowiedz
@Gaku745: o tak, znam obcowanie z takimi libtardami z autopsji. Najpierw byłem leniem zajmującym się zawodowo pisaniem wniosków o socjal, jak wyszło w którejś dyskusji czym się zajmuję, to usłyszałem, że nic dziwnego, że nie rozumiem podstaw ekonomii i jestem socjalistą skoro na chleb zarabiam sprzedając emerytom pieluchomajtki. Eh...
  • Odpowiedz
@rouli: nawet jak im powiesz że jesteś wykształconym człowiekiem to i tak będą drążyć bo myślą że jak jestem komuchem to muszę siedzieć na zasiłkach albo zarabiać minimalną.
  • Odpowiedz
@r4do5: mamy kapitalizm więc nie ma co uspołeczniać, ponieważ na pasku wypłaty powinna widnieć znacznie większa kwota, na koncie również. jesteśmy niewolnikami kapitalizmu, możemy sobie wybrać pana a i też nie zawsze.
  • Odpowiedz
@rouli: w komunizmie niewielki jest pożytek z inżyniera, bo produkuje się i realizuje te pomysły, które podobają się władzy a nie te, które faktycznie ludziom są potrzebne.
  • Odpowiedz