Aktywne Wpisy

dlaczego wykopków tak #!$%@? forma "w Ukrainie"? nie rozumiem

Wypłata wczoraj przyszła, 2700PLN. Dziś to już tylko 900zł, może i mało ale czekają na mnie jeszcze inne wydatki około 1100zł. Także na koniec miesiąca będę miał okrągłe -200zł na koncie. Warto pracować by czuć taki luksus w życiu, że nawet na wyjście ze znajomymi nie ma się pieniędzy.
#przegryw
#przegryw
#pytanie #nintendoswitch #cemu #gry
Dziwne doznania przechodząc z Playstation gdzie jest super narracja xD
Za to nie powiem wolność wyborów w Zeldzie bardzo fajna. Nie wiem czy to emulator poprawia grafike czy normalnie jest taka ale ładnie ta gra wygląda.
Komentarz usunięty przez autora
@Moroder: Screen coś się spieprzył tak to wygląda, wziąłem dalsze rysowanie i inne opcje na maksa prawie maksa.
@kawaczekoladowa: Zgubiłem się xD Dziadek mi kazał szukać świątyń i nie mogę żadnej znaleźć na głównej mapie tej co mam teraz dostęp no nic szukam dalej xD
mozesz zaznaczyc tylko swiatynie. jak sie zalogujesz/zalozysz konto mozesz sobie zanaczac ktore swiatynie juz zrobiles. junior ma juz prawie 100%
Komentarz usunięty przez autora
https://www.reddit.com/r/cemu/comments/6q0d1v/minimum_specs_for_smooth_botw_gameplay/
@Quimeen: Panie Ja ostatnio na PS4 gram to tak przywykłem do gier filmów xD
@Niebadzlosiem: musisz bardzo młody, jeśli brak głosów w grze jest dla Ciebie czymś dziwnym ;)
na samym początku też nic nie było słychać? jak zelda cie budziła
Stacraft BW - były głosy
Unreale, Quaki, Neverwinter nightsy, Baldurs Gate ( i to jakie!). Także w starociach w które grałem były ;D
@kuriozalny_prestydygitator: ! Własnie zdobyłem 4 świątynie, pogadałem z królem i mówił także pliki gry ok, taki mamy dziwny klimat xD Nie powiem bo po przejsciu z Last of Us 2 gdzie narracja i głsoy grały prawie pierwsze skrzypce jakoś dziwnie xd