Wpis z mikrobloga

Jeżeli nie jesteś genetyczną elitą i nie wyglądasz podobnie do panów przedstawionych na obrazku to nie masz szans na to, by kobieta Cię pożądała fizycznie. Jesteś wyborem z rozsądku, jedynie zapewniasz zasoby w zamian za s--s. Kobieta brzydzi się Ciebie w głębi duszy.
#przegryw #blackpill #p0lka #zwiazki #s--s #rozowepaski #niebieskiepaski
Rath - Jeżeli nie jesteś genetyczną elitą i nie wyglądasz podobnie do panów przedstaw...

źródło: comment_1619636311JTe0AuHo6EqswdM0grNlPC.jpg

Pobierz
  • 84
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@C8H18: moja odpowiedź - Kiedyś zauroczyłem się w dziewczynie która miała mordę w trądziku i lekko cofniętą szczękę i to nie było pokierowane jakąś desperacją

A teraz moje pytanie - Czy kobieta jest w stanie pożądać kogoś wyglądającego gorzej niż panowie których przedstawił OP? Słowo klucz: pożądać bo bycie z kimś z rozsądku to co innego
  • Odpowiedz
Czy kobieta jest w stanie pożądać kogoś wyglądającego gorzej niż panowie których przedstawił OP? Słowo klucz: pożądać bo bycie z kimś z rozsądku to co innego

@Jackdanielov: oczywisce. Moge podac swoj przyklad. Mam takie sytuacje stosunkowo czesto - glownie na imprezach. Pewnie znalazloby sie wielu innych mi podobnych, nawet na mirko. Jednak roznica miedzy mna, a nimi to liczba osob, ktore ich pozadaja. Tylko, ze mi nie zalezy by miec
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@ElPerdedor: to potwierdza, że nie rozmawiałeś. Lub jesteś tak mało interesujący, że nawet facet nie chciałbym z Tobą rozmawiać. Chociaż patrząc na poglądy, to się nie dziwie.
  • Odpowiedz
@podrywacz1:
Źródło wujek google.

Aplikacja dostępna jest w 190 krajach i 40 językach. W Polsce Tinder ma ponad 730 tys. użytkowników, z których większość stanowią mężczyźni (66%). To przede wszystkim osoby młode (51% jest w wieku 18-24 lata; 37% z przedziału 25-34 lata, 12% stanowią osoby powyżej 35 roku życia)

34% kobiet z ponad 730 tysięcy użytkowników to ~248k
  • Odpowiedz
@hamuj_sie_hamuj_sie: xd uważa się was za niebezpiecznych przez to co wypisujecie. Halo, tu internet, nikt nie widzi jak wygladasz. Więc jak ma Cię za świra to nie przez wygląd.

Przykładowe postulaty przegrywów z ostatniego tygodnia
-wycięcie wszystkim kobietom lechtaczek
-zakaz dziedziczenia majątku przez dzieci
-odebranie kobietom praw wyborczych
I tak dalej i tak dalej. Jak uwazasz, że to pojedynczego osoby a nie cały ruch który z założenia jest dobry, to
  • Odpowiedz
K---a jak to wszystko układa się w całośc i jest takie proste

@hamuj_sie_hamuj_sie: dokładnie, ciekawi mnie czy osoby które temu zaprzeczają tak samo oburzają się gdy oglądają animal planet i negują sceny walk o samice w których wygrywa najsilniejszy, najlepiej przystosowany i któremu samica sama się podkłada a nie osobnik o lepszym charakterze. a argument o tym że te prymitywne instynkty w nas zanikły wskutek życia w cywilizacji przez kilka
  • Odpowiedz