Aktywne Wpisy
dddobranoc +15
Kochani niestety - przyjaźń Geja z Zębem dobiegła końca. Dziś się rozstali.
Nie wiadomo dokładnie o co chodzi, musimy czekać chyba na film a'la Chorwacja,
ale dziś rano Fałszywy Lider Sprzedaży z Decathlonu wziął naszego Policjanta na spacer i oznajmił mu,
że wyrusza nagle w dalszą podróż. Policjant powiedział, że nie da rady i Janek podobno tylko wszedł do policyjnego kampera,
zabrał swój klej którym dzień wcześniej kleił kibel Policjantowi i odjechał.
Ciekawe o co poszło, czy
Nie wiadomo dokładnie o co chodzi, musimy czekać chyba na film a'la Chorwacja,
ale dziś rano Fałszywy Lider Sprzedaży z Decathlonu wziął naszego Policjanta na spacer i oznajmił mu,
że wyrusza nagle w dalszą podróż. Policjant powiedział, że nie da rady i Janek podobno tylko wszedł do policyjnego kampera,
zabrał swój klej którym dzień wcześniej kleił kibel Policjantowi i odjechał.
Ciekawe o co poszło, czy
Kingside +22
Pasta z grzybków i makaron
#przegryw #blackpill #p0lka #zwiazki #s--s #rozowepaski #niebieskiepaski
A teraz moje pytanie - Czy kobieta jest w stanie pożądać kogoś wyglądającego gorzej niż panowie których przedstawił OP? Słowo klucz: pożądać bo bycie z kimś z rozsądku to co innego
@Jackdanielov: oczywisce. Moge podac swoj przyklad. Mam takie sytuacje stosunkowo czesto - glownie na imprezach. Pewnie znalazloby sie wielu innych mi podobnych, nawet na mirko. Jednak roznica miedzy mna, a nimi to liczba osob, ktore ich pozadaja. Tylko, ze mi nie zalezy by miec
@Pesadelo: Pokażesz proszę źródło?
-wierzenie statystykom
w płaską ziemię też wierzysz?
Źródło wujek google.
Aplikacja dostępna jest w 190 krajach i 40 językach. W Polsce Tinder ma ponad 730 tys. użytkowników, z których większość stanowią mężczyźni (66%). To przede wszystkim osoby młode (51% jest w wieku 18-24 lata; 37% z przedziału 25-34 lata, 12% stanowią osoby powyżej 35 roku życia)
34% kobiet z ponad 730 tysięcy użytkowników to ~248k
Przykładowe postulaty przegrywów z ostatniego tygodnia
-wycięcie wszystkim kobietom lechtaczek
-zakaz dziedziczenia majątku przez dzieci
-odebranie kobietom praw wyborczych
I tak dalej i tak dalej. Jak uwazasz, że to pojedynczego osoby a nie cały ruch który z założenia jest dobry, to
A czemu mam nie wierzyć komuś kto to POLICZYŁ? (Zapewne system komputerowy)
Płaska ziemia nie ma nic do tego.
Pokaż swoje "wyliczenia" w tej kwestii które znalazłeś to porównamy.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
dziekuje pan @ElPerdedor jak renkom odjoł ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
@hamuj_sie_hamuj_sie: dokładnie, ciekawi mnie czy osoby które temu zaprzeczają tak samo oburzają się gdy oglądają animal planet i negują sceny walk o samice w których wygrywa najsilniejszy, najlepiej przystosowany i któremu samica sama się podkłada a nie osobnik o lepszym charakterze. a argument o tym że te prymitywne instynkty w nas zanikły wskutek życia w cywilizacji przez kilka
Komentarz usunięty przez moderatora