Aktywne Wpisy

mleko3-2procent +278
Co ten #stanowski odwalil? Czyzby nasz narodowy bohater z bialorusi mial na niego kompromaty? Ciekawe kto jeszcze je ma XD
#ciekawostki #bialorus #dziennikarstwo #polska #pis
#ciekawostki #bialorus #dziennikarstwo #polska #pis
źródło: 1000010880
Pobierz
Itslilianka +245
Idę sobie do Lidla a huop prowadzi dwie sztuki metrowych Cane Corso bez smyczy luzem xD jak mnie mijały to mnie obwachaly a ja jako że łeb w telefonie miałem to zauważyłem dopiero jak się zbliżyły i mało zawału nie dostałem xD co do ludzie mają k---a w łbach #psiarze
źródło: temp_file3685554025533124691
Pobierz

Dostawałem od jakiegoś czasu dużo zapytań na pw od innych użytkowników żeby przetestować bitwale.
a ja jako, członek Wielkiej Loży Bitcoin, powinnen promować Bitcoina no to postanowiłem przetestować
Czym jest Bitwala?
Jest to niemiecki bank który wypłaca wam odestki za trzymanie u nich bajtkojnów, wpłaciłem 1 btc dla testu i o to moje spostrzeżeni.
Wszystko działa jak należy, wiadomo w momencie przelania środków na „bitcoin intrest account”
Nie jestesmy w posiadaniu kluczy do nich wiec tak naprawde bajtkojny nie są nasze, ale co się nie robi dla społeczności Bitcoin maksymalistów.
Wypłaty odsetek w każdy poniedziałek, zarobiłem tyle ile na screenie, ogłaszali się 4% odsetek ale po przejściu weryfikacji itd dostałem to co widać na screenie
Możliwość wypłaty bitcoinow w każdym momencie
Testowane dokladnie 4 tygodnie
źródło: comment_1619615651ijrlInJkb2QZgf65PaEhx2.jpg
PobierzEwentualnie jeszcze jakiś unboxibg.
i tam lądują twoje btc więc to nie bitwala zarabia twoim bikojnem lol
@atari_xd: Oj wiem byczq