Aktywne Wpisy
Adek1243 +2
Witam. Mam 30 lat, żonę, dziecko w wieku 3 lat. Mam swoje mieszkanie w Katowicach - 3 pokoje, kredyt już spłacony. Pracuje w ww. miejscowości, zarabiam około 8 k na rękę, żona z 6 tys. Dostałem dzisiaj propozycje pracy w tej samej firmie, ale w oddziale w Warszawie za ok. 3.5 tys więcej, nie ma możliwości pracy zdalnej, myślicie, że warto się przenosić? Tam większe możliwości awansu. Zona mówi, że mógłbym tam

Altru +141
Nóż naostrzony. Jeszcze rok da radę.
źródło: temp_file8317251589463171101
Pobierz

@kryptonim_putas: Usprawiedliwiasz łamanie prawa wulgaryzmami. Oczywiście nie spodziewałem się że pisowski troll będzie potrafił myśleć abstrakcyjnie.
Trzech policjantów, którzy powinni być wzorem praworządności i autorytetem w przestrzeganiu prawa, złamali je w bardzo rażący sposób, na co jest wyrok sądu, składało sprzeczne i inne zeznania niż pozostali świadkowie tych wydarzeń - czyli prawdopodobnie kłamali, i ktoś ich tutaj w ogóle broni? Wy na łby pospadaliście?
Przecież aż się prosi o proces pokazowy, żeby
@Kunowitz: Czyli twierdzisz że ludzie nie powinni pamiętać o przestępcach którzy działali bezprawnie wobec obywateli na
@kryptonim_putas: Nie mówisz do synka, pustaku. Wyrok, w tym przypadku, to tylko formalność. Wiadomo że popełnili przestępstwo i nadużyli władzy, są na to twarde dowody w postaci nagrania (które obnaża ich kłamstwa) oraz kilku świadków mówiących dokładnie to samo, świadków których słowa są również potwierdzone przez nagranie.
Ale polaczek nie panimaju, dla polaczka myślenie jest zbędne jak
Komentarz usunięty przez autora
@Janusz_z_Rivii: Może za którymś komentarzem pokusisz się o odrobinę merytoryki?
@mawmawy: przeczytałeś, że zrozumieniem, pierwszy wpis? Tam jest stanowisko sądu:
Więc tak, jest wideo...
@Janusz_z_Rivii: skarż sąd...
Komentarz usunięty przez autora
prosty chłopak z ciebie, ale to taki z kategorii granatem od pługa oderwanych. Bardzo mnie śmieszy także fakt, iż najwyraźniej sam sobą się brzydzisz, czego akurat trudno nie rozumieć.
@bialegomisa: ale oni byli świadkami, nie oskarżonymi. I przez kłamanie w zeznaniach mogą stać się oskarżonymi. O to Cię prosimy, Panie...
Komentarz usunięty przez moderatora
Bo prawda jest taka, że te trzy imiona i nazwiska, powinny być podane we wszystkich szanujących się wiadomościach dziś wieczorem, osoby te grilowane, cała ich kariera od początku prześwietlona, a każdy inny policjant na dźwięk ich personaliów powinien mieć grymas na
@Janusz_z_Rivii: Gdzie napisałeś? Wtedy kiedy się wymigiwałeś od konkretnej odpowiedzi?
@dr3vil: kłamiesz. Dlaczego?
@Janusz_z_Rivii: a kiedykolwiek byś to potrafił zrobić? Obalić argumentację SN, NSA?