Wpis z mikrobloga

@Theos: To jedyny ratunek. Ale w Evertonie wiele więcej się nie nauczy, to podobny poziom do WBA, nawet gorzej bo trener niezakumplowany. Ot rok więcej gry w Premier League. Dobrze że konkurencja raczej bez formy i Baines będzie strzelał karne za niego :P

Następny mecz Chelsea z... Evertonem, także na debiut poczeka prawie miesiąc
@Wojt_ASR: No tak, tylko dlaczego ma być niby tym drugim czy trzecim? Wciąga Torresa nosem, więc góra drugim. Zadecydowały finanse pewnie, głupio trzymać na ławce gości co zarabiają 5 razy tyle co on
@Theos: Napisałem że przez następne trzy lata musi zostać królem strzelców przy takich podających. Mam jeszcze 2 lata :) No i podający idą w górę, ino wszyscy jeszcze przed swoim prime, jak Lukaku zresztą

Dobra, Mou mówił że zatrzyma się tutaj na dłuższą chwilę, widać w tym jakiś zamysł. Nie czepiam się, chociaż szkoda. Gorzej że jak Eto'o okaże się być niewypałem to Chelsea znów jest wykastrowana z przodu na cały
@Vojtazzz: @Theos: No to może ja wciąż mam przed oczami starego Torresa, ale wciąż sądzę, że da dużo The Blues. IMO myślałem, że Ba odejdzie, niby było zainteresowanie nie tylko ze strony Tottenhamu i Arsenalu, ale też Napoli, Romy i podobno nawet Valencii(chociaż skąd oni by wzięli kasę na jego pensje). Szkoda, że to nie wypalił.