Aktywne Wpisy

erebeuzet +1426

tojapaweu +17
Czeka mnie dziś dość spora trasa do rodziny. Nie lubię takich podróży, więc trochę tym żyje od kilku dni. Trasa to około 120 km, a w poniedziałek powrót, więc łącznie niecałe 250 km.
Sprawdziłem generalnie wszystko w aucie, byłem na przeglądzie, ale jedno nie daje mi spokoju, jak sprawdzić czy w kole zapasowym jest odpowiednio powietrza, gdybym w razie czego złapał „kapcia” i musiał zmieniać?
Czy po prostu jechać na stację i dopompować profilaktycznie?
Samochod
Sprawdziłem generalnie wszystko w aucie, byłem na przeglądzie, ale jedno nie daje mi spokoju, jak sprawdzić czy w kole zapasowym jest odpowiednio powietrza, gdybym w razie czego złapał „kapcia” i musiał zmieniać?
Czy po prostu jechać na stację i dopompować profilaktycznie?
Samochod

źródło: comment_1619093922vappx2BhmdencxkHv5xKbf.gif
PobierzBtw, przypominam, że posłowie SLD chcieli obchodzić w sejmie urodziny komunistycznych zbrodniarzy, wygłaszali opinię, że rozwiązanie PZPR to błąd, albo wydawali czerwone książeczki broniące PRL-u. Zabawne, że tak walczą z kimś zza oceanu, ale sami głosują
@placebo_: a ten komiks jest nacechowany jakimś wzdychaniem do segregacji rasowej? Bo jeśli nie, to coś słabo poszło ci z analogią
Komentarz usunięty przez autora
@YodaMonster: naginasz rzeczywistość, bo tu nie chodzi tylko o jego życiorys, a o inne jego komiksy, które już takie "zabawne" nie są
@ajuto00: bo żeby podać dalej obrazek w internecie, to musisz znać całą twórczość autora.
Swoją drogą twórczość i działania earmana z czasów komuny też nie są takie "zabawne".
@ajuto00: są
@placebo_: czy treści udostępniane przez stonetossa są nacechowane wzdychaniem do faszystowskich reżimów? Bo jeśli nie, to coś słabo ci poszło z analogią.
@placebo_: A czy obrazek udostępniony przez Pękalę jest nacechowany wzdychaniem do faszystowskich reżimów? Bo jeśli nie, to analogia jest całkiem trafna.