Aktywne Wpisy

#primemma wszystkim wykopkowiczom życzę udanych Mikołajek 🎅🏻❤️🔥
źródło: 723C92C8-0C13-4466-A70C-B4FA6EE56B63
Pobierz
masternodeBTC +67
[Edycja świąteczna] Masz pomysł na wartościowy prezent, który może poprawić zdrowie, komfort, bezpieczeństwo Twoich bliskich? Podziel się nim w komentarzu!
Co roku problem z wyborem prezentów a na tagu jest nas już ponad 7500 osób, więc to dobry czas i miejsce, aby wymienić się pomysłami na prezenty, z których bliscy będą zadowoleni i które przyniosą im realną wartość. Do Świąt zostały tylko 2 tygodnie!
Szukasz więcej pomysłów na prezenty? Przeglądnij 430+ pomysłów pod
Co roku problem z wyborem prezentów a na tagu jest nas już ponad 7500 osób, więc to dobry czas i miejsce, aby wymienić się pomysłami na prezenty, z których bliscy będą zadowoleni i które przyniosą im realną wartość. Do Świąt zostały tylko 2 tygodnie!
Szukasz więcej pomysłów na prezenty? Przeglądnij 430+ pomysłów pod
źródło: Bez tytułu
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
czy jestem szczęśliwy? nie, przez samotność, niby ostatnio poznałem różowego i sytuacja się rozwija, ale ogólnie od wielu lat nie mam bliskich znajomych, może raz na kilka tygodni zaproszę kumpli z pracy, czy innych, na wyskoczenie gdzieś (przeprowadziłem
@Poliorketes: robiłem infę zaocznie, ale pracowałem już jako informatyk, mój dzień to było 9h pracy, krótka przerwa na siłownię i do nauki na studia przez resztę dnia, z punktu widzenia młodego człowieka koszmar
@Go_getter: na pewno to nie jest większość, ale ostatnio poznałem dwie tinderówki,