Wpis z mikrobloga

@Go_getter: ja pracowałem ciężko tak jak Ty żeby zostać programistą, przez kilka lat każdy dzień i noc poświęcałem temu celowi i w końcu go osiągnąłem, nawet zarobki mam już nie takie złe

czy jestem szczęśliwy? nie, przez samotność, niby ostatnio poznałem różowego i sytuacja się rozwija, ale ogólnie od wielu lat nie mam bliskich znajomych, może raz na kilka tygodni zaproszę kumpli z pracy, czy innych, na wyskoczenie gdzieś (przeprowadziłem
  • Odpowiedz
@steppenwolf90: chwila, to że widzisz że ludzie tak spędzają czas nie znaczy że wszyscy tak spędzają czas. Media trochę może Ci namieszały w głowie, jest wiele osób które mają ekipy i robią wypady ale nie wydaje mi się żeby to była jakaś większość a jeśli już to nie są takie częstotliwe jak Ci się wydaje
  • Odpowiedz
samouk czy robiłeś zaocznie infę? w sumie bez papierka to nie przyjmują do korpo, więc robiłeś.

@Poliorketes: robiłem infę zaocznie, ale pracowałem już jako informatyk, mój dzień to było 9h pracy, krótka przerwa na siłownię i do nauki na studia przez resztę dnia, z punktu widzenia młodego człowieka koszmar

Media trochę może Ci namieszały w głowie

@Go_getter: na pewno to nie jest większość, ale ostatnio poznałem dwie tinderówki,
  • Odpowiedz
@steppenwolf90: to są kobiety, to raz. Dwa, pewnie są mega atrakcyjne a kobieta wystarczy że jest atrakcyjna i już na wianuszek facetów, atencji itd. Ja miałem super zajebiste studia, dużo imprez itd ale już nie mam i przez covid i przez to że każdy już pracuje. Takie jest życie
  • Odpowiedz