Aktywne Wpisy

HoroLive +7
Kurde, mam w pracy babkę 46 lat, samotna. ja 28 Nie najładniejsza, nie najbrzydsza. Dostałem dzisiaj od niej dziwną "propozycję' XD Rozmawialiśmy o wynajmie, cenach mieszkań. Ona jako, że ma swoje mieszkanie własnościowe, ja wynajmuję to mocno się zdziwiła, ze płacę 2200zł w łodzi, a ze wszystkimi opłatami z 2600 mi wychodzi. Ona ma swoje i mówi że płaci 600, wielka płyta 2 pokoje. Dostałem od niej dziwną propozycję, że w sumie

Kruszyn99 +84
Zamiast inwestować w wymyślony pieniądz możecie kupić monstere variacje i rozmnażać ją tak jak ja.
Zysk 500% w 6 miesięcy.
#gielda #kryptowaluty #ogrodnictwo #rosliny
Zysk 500% w 6 miesięcy.
#gielda #kryptowaluty #ogrodnictwo #rosliny
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

No siema, pytanie do braci w wierze, czyli #alkoholizm. Wróciłem do chlania po dłuższym czasie niestety i teraz mam problem bo w weekend zacząłem ciąg alkoholowy. Jestem nietrzeźwy już jakieś 48 godzin, wstyd mi przed samym sobą co zrobiłem a najgorsze dopiero się zacznie - czyli kończę zaraz ostatnią dawkę alko i czekam na zespół abstynencyjny który będzie jak zawsze paskudny. Chciałbym powiedzieć sobie że nigdy więcej alkoholu, ale nie oszukujmy się na pewno wrócę z chlaniem. Psychoterapia nie działa za bardzo. Warto się zaszyć ?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #607d9f54919c6e000abfefb5
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Warto pracować nad sobą, cały czas. Dopóki nie będziesz sam sobie panem dopóty będziesz wciąż przegrywał, wszystko inne to gra na czas.
Jebnij tym.