Aktywne Wpisy
PanNieznanypl +38
Miesiąc od rozstania z #rozowypasek umówiony na dzisiaj z inną, ale no totalnie nie chce mi się iść xD straciłem kompletnie zaangażowanie tak mnie złamała ex, znam już zasady tej gry i w zasadzie jestem w stanie poderwać większość lasek ale nie chcę, nie chce się angażować, nie że boję się odrzucenia bo za dużo już mi się ich przewinęło w życiu, ale totalnie wiem, że to kolejna dziewczyna poderwana według tego
kyIiejenner +10
bardzo rzadki widok, ja bez pomalowanych ust i brwi
Spójrzcie na ton głosu jakim Ta kobieta zwraca się do tego incela. Odpowiada od niechcenia i lekceważąco. Powód? Źle dobrany pasek do spodni? Brak "pozytywnej energii"? Nie bycie "alpha"?
Nie! Nic podobnego moi mili!
-niski wzrost
-oczy ofiary
-wąski frame
-słaba szczęka
-brzydkie zęby
-norwood 2-3
Ten wygląd wysyła kobietom telegram mówiący o jego znikomej wartości genetycznej.
Jego "guru uwodzenia" daje mu bluepillowy feedback, że wyuczonym zachowaniem mógłby sprawić, żeby ta laska była na "tak". Ewidentnie stawiał nogi pod złym kątem.
Jeżeli od początku widać, że kobieta udziela jednowyrazowych odpowiedzi to facet jest dla niej równie atrakcyjny co rozrzutnik gnoju na polu wujka Cześka. Ten nieszczęśnik pewnie dalej nie rozumie dlaczego kobiety nie są (i nigdy nie będą) nim zainteresowane, bez względu na jego zachowanie.
#przegryw #wzrost #zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #blackpillraw #niebieskiepaski #blackpill ##!$%@? #pua #podrywajzwykopem #wychodzimyzprzegrywu #mistrzowiepodrywu #incel
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora