Aktywne Wpisy
kryspin_69 +141
Równy rok po przeszczepie włosów u Pana dr Serkana, koszt 3350Euro metodą DHI #zakola #finasteryd #lysienie #przeszczepwlosow
Larsberg +156
Jak tam wyhodki? Macie już przygotowane konserwy, energetyki, śruby, lornetki, latarki czołowe, liczniki geigera, detektory anomalii, maski gazowe, bandaże, apteczki, leki przeciwpromienne, zapas amunicji i wóde? Bo już za parę dni wchodzimy do Zony więc pakować plecaki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#stalker #stalker2 #gry
#stalker #stalker2 #gry
Jezu mirki dogecoiny znalazłem teraz jest po 90 groszy a ja mam tego 6 miliona XD jezu jestem bogaty
Kiedyś to kopalem w podstawowe w, jak to sprzedać żeby nie wzięli mnie za bandyte? Pomocy, zapłacić podatek 19% kapitalowy okej ale boję się że powiedzą ze skąd to mam i co im powiem, jak udowodnić kopanie? Boję się że mi 75% zabiorą
Pomocy xd sorry za pisownie ale się jaram Aaaaaa
#dogecoin
#foge
#kryptowaluty
#bitcoin
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60792b21919c6e000abfe9f0
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Wesprzyj projekt
Ściągasz standardowy wallet i w konsoli możesz próbować z palca, jak chcesz to zautomatyzować to czeka Cię długa droga i wiele godzin walki z softwarem. JA jestem wannabe #programista15k a troche mi zeszło zanim w ogóle zacząłem fizycznie 'hackować', ale to raczej ślepa uliczka (8 dowolnych znaków na RTX2060 to 10+ lat na złamanie)
Odpalasz 5% i pomagam Ci jak anonimowo i szybko to sprzedać
Dawaj do radcy, tylko w miarę szybko, bo jak kurs sie zesra, to będziesz miał znowu g---o, a nie pieniądze.
(╥﹏╥)