Aktywne Wpisy
BC_anada +599
To coś broni majtczaka i wyciąga łape po hajs za nazywanie go sprawcą wypadku i mordercą.
Przypominam że majtczak to tchórz ktory uciekl do dubaju po tym jak zabił rodzinę na drodzę.
#majtczak #sebastianmajtczak #wypadki
Przypominam że majtczak to tchórz ktory uciekl do dubaju po tym jak zabił rodzinę na drodzę.
#majtczak #sebastianmajtczak #wypadki
groman43 +19
Post z cyklu odbija mi na stare lata - mam swój ciepły k--------k, mój szef mnie lubi, potrafię nie tylko programować, ale mam również wiedzę domenową, ogarniam nawet matematykę na przyzwoitym poziomie.
No ale myślę nad zmianą kariery, chciałbym zostać maszynistą. W skali od 1 do 10, jak bardzo głupi to jest pomysł?
#programowanie #programista15k #programista25k #pracait #kolej
No ale myślę nad zmianą kariery, chciałbym zostać maszynistą. W skali od 1 do 10, jak bardzo głupi to jest pomysł?
#programowanie #programista15k #programista25k #pracait #kolej
Zamowilem indyjskie zarcie z rynku podgórskiego, dostałem nie to co zamawialem, nie bylo w apce numeru wiec szukam, googluje restauracje - a pod tym adresem zupelnie inna knajpa. tej marki w ogole nigdzie nie ma. Dziwne to
@themuzzled: zwyczajnie restauracje zakładają kilka profili żeby była większa szansa, że do nich trafisz - jak konkurencja występuje po razie a ty pięć no to masz januszowy profit ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@powaznyczlowiek, no to warto nie zatrzymywać zdobywania wiedzy na 1 wyniku. Modeli jest kilka, równie dobrze firma host z własną kuchnią może wynajmować lokal i być nawet zarejestrowaną działalnością, która świadczy
Anonimowości nie ma, bo jest marka na którą pracujesz. Może, ale nie musi mieć ona pokrycia w ocenach. Jak w życiu - jeżeli
Komentarz usunięty przez moderatora
@jpkfakeacc: tobie się wydaje, że kolega kwestionuje @themuzzled nie rozumie, że jest coś takiego jak sieciówka? Franczyza? Naprawdę nie rozumiesz sedna sprawy?
Serio mam nadzieję że tego nie robicie