Wpis z mikrobloga

Siemka, jaki build polecacie pod robienie blighted mapek, troche bossy, i laby? BF/BB poison assasin, czy carrion golemy będą lepsze?
#pathofexile
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@12wertpos Blight mapy opieraj na wieżach. Arc, Scout i Meteor są chyba najlepsze budujesz tą zieloną i ulepszasz tylko do przedostatniego ulepszenia, a wokół niej np. scout i zabija wszystko wokół + odpowiedni enchant w ringach. Ja z blade blastem chieftain spokojnie robiłem t16 blight mapy, ale grałem wokół budowania wież. Te buildy co wymieniłeś są spoko mimo nerfów. Sam mogę polecić jeszcze sporo buildów blazing salvo (miny), explosive trap, ice
  • Odpowiedz
  • 2
@12wertpos na blight mapy to na pewno jakis afk Minion build (chyba że chce Ci się samemu bić przez 5min) - spectry, golemy i zombi są dalej viable.
  • Odpowiedz
@levzor: No prawda, że nudne dlatego warto mieć AFK farmera, czyli carriony. Tylko pytanie jak silną postać teraz trzeba będzie mieć żeby legitnie stać w miejscu na 3x teal oilach. Bo dmg nerf to nic, ale ten skill carriona niby ma mieć mniejszy zasięg skoku. Cooldown da się zmniejszyć jewelami. I pytanie czy to cleara i tak nie pogorszy mocno.
Ale zakładam, że 2x clayshaper (2golemy), elementalistka (2golemy), drzewko 1
  • Odpowiedz