Aktywne Wpisy

wykop +19
Zmiany w lewym menu!
Od dziś znajdziecie tam sekcję z obserwowanymi tagami. Dzięki niej szybciej dotrzecie do treści, które naprawdę Was interesują - bez klikania w dodatkowe zakładki.
To zmiana przygotowana w odpowiedzi na Wasze prośby. Niby drobna, a sprawia, że korzystanie z Wykopu staje się wygodniejsze i bardziej dopasowane do Waszych potrzeb!
Sprawdźcie
Od dziś znajdziecie tam sekcję z obserwowanymi tagami. Dzięki niej szybciej dotrzecie do treści, które naprawdę Was interesują - bez klikania w dodatkowe zakładki.
To zmiana przygotowana w odpowiedzi na Wasze prośby. Niby drobna, a sprawia, że korzystanie z Wykopu staje się wygodniejsze i bardziej dopasowane do Waszych potrzeb!
Sprawdźcie
źródło: wykop
Pobierz
caviar1987 +239
Osiem lat batalii o drogę....
Już od ośmiu lat toczy się sprawa sądowa o ustanowienie tzw. „drogi koniecznej”. Sprawę zainicjował sąsiad, którego nigdy w życiu nie widziałem na oczy. Zamiast próbować porozumieć się z sąsiadami – od razu skierował sprawę do sądu.
Problem w tym, że jego żądania z biegiem czasu tylko rosły. Początkowo domagał się drogi o szerokości 3 metrów, ale gdy przepisy zaczęły wymagać szerszych dojazdów dla nowych inwestycji, zażądał 5 metrów
Już od ośmiu lat toczy się sprawa sądowa o ustanowienie tzw. „drogi koniecznej”. Sprawę zainicjował sąsiad, którego nigdy w życiu nie widziałem na oczy. Zamiast próbować porozumieć się z sąsiadami – od razu skierował sprawę do sądu.
Problem w tym, że jego żądania z biegiem czasu tylko rosły. Początkowo domagał się drogi o szerokości 3 metrów, ale gdy przepisy zaczęły wymagać szerszych dojazdów dla nowych inwestycji, zażądał 5 metrów
źródło: image
Pobierz

Gra nie jest nudna bo walisz pięściami nie raz bardzo szybko w rytm fajnej muzyki, są rózne uderzenia w sumie to taki Beat Saber ale jakoś w nim się bardzije męcze bo staram się wyprowadzić pięść całym ciałem a nie macham sobie dłoniami xd
Także Cardio jak najbardziej, trochę gry i pocę
A w Pistol Whip jeszcze nogi pracują.
w praktyce wygląda to tak, że układ obiektów i przeszkód jest przewidywalny i nastawiony na duży zakres ruchów. (Nie trzeba się uczyc na pamięć, łatwo wbić 100%)
Minus jest taki, że układy ruchowe się powtarzają w róznych piosenkach.
I gra nie jest zbyt trudna, jestem 100 kilowym klockiem a wszedłem do pierwszej 20stki w najszybszym utworze.
Możesz kupić odpalić np, "Mandalę" na cardio full
Dziekuję za pomoc dzisiaj zamawiam ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jest sens brać wersje z większa pamięcią albo jakieś dodatkowe akcesoria?
Akcesoria warto jak najbardziej. Mowa tu o elite strap. Możesz kupić oryginał od oculusa lub kupić z aliexpressa czy allegro zamiennika, znacznie tańszego.
Tak czy owak na twoim miejscu bym poczekał aż google przyjdą i jeżeli ci się spodobają i będziesz dalej nimi zainteresowany to wtedy zainwestuj w elite strapa. Elite strap daje znacznie większą wygodę podczas noszenia
źródło: comment_1618219093kcvZJ9kAmSmXn1fsLaOyYa.jpg
Pobierzźródło: comment_1618219129GQku8NF4yppFDfnT9IFxi2.jpg
Pobierzźródło: comment_1618219151G1jXv0izU7EcfqcSzzsxjQ.jpg
Pobierzźródło: comment_1618219169sFVqmXxgnPMX9V9dVZYgNe.jpg
Pobierz