Wpis z mikrobloga

@olcix198 a to trudne do uwierzenia, że nie masz żadnych dowodów. Niestety ale każdy może sobie powiedzieć co chce i znaleźć kilku "znajomych z otoczenia", którzy potwierdzają. Ja na ten przykład widziałem Cię wczoraj nago na wielbłądzie, w czapce z pomponami podczas rundki na krakowskim rynku. Znajdę na luzie paru znajomch, którzy potwierdza i co wtedy?
  • Odpowiedz
  • 0
@krzysiekb5465
@GutEK89
Ale ja mam legitne dowody od jej znajomych.
Mieszkałam w krakowie 4 lata.
Wiem ze jesteście zapatrzeni w ekipe jak w religie wiec nie zamierzam was zmuszać do uwierzenia. Luz. Dziwi mnie po prostu że dla was to szok ze ktos mógł tak pracować, jakby conajmniej kogoś zabiła.
  • Odpowiedz
@olcix198: typiaro, zobacz sobie moje posty. W dupie mam jakąś ekipe, i dokładnie w tym samym miejscu Ciebie. Śmieszą mnie tylko ludzie tacy jak ty żyjący plotkami, bo ktoś coś kiedyś komuś powiedział i to na pewno jest prawda. Masz 10 lat że nie wiesz jak ludzie mogą być zawistni? Może była tancerką, może nie. Jakie to ma znaczenie?
  • Odpowiedz
@olcix198 ja tak samo jak kolega @krzysiekb5465 mam gdzieś co ona robiła przed ekipa. Wisi mi to i powiewa, jest to najbardziej delikatne określenie jakie moge użyć. Po prostu piszesz o legitnych dowodach od znajomych, a wrzucasz tu jakieś screeny z komentarzy. Legitny dowód gdy mówisz o tym, że ktoś tańczył na rurze to jest zdjęcie albo film, a nie wypowiedzi jakiejś wiary.
  • Odpowiedz