Wpis z mikrobloga

Piszę sobie z jednym niebieskim, no i on mi pisze, że zamówił sobie RAM do laptopa. No to ja się pytam czy umie go włożyć. A ten zaczął jakieś dziwne minki wysyłać, że niby wiecie hehe beniz, segz, roochanie ( _) czy faceci muszą wszytko sprowadzać do jednego? Myślicie, że jest się czego bać? :/

Dodam jeszcze, że nigdy się z nim nie spotkałam jeszcze, więc nie jesteśmy jakoś super blisko.

#logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki #tinder
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kacappylon: może nie umie, może dopiero sprawdzi tutorial na jutube jak montować ram do laptopa model taki a taki, a pytanie zupełnie ok, a to, że odpowiedział jak odpowiedział to już jego sprawa, Ty tu z prowokacją żadną nie wyjeżdżaj i nie próbuj nikogo żadną winą obarczać
  • Odpowiedz
@dyniowate: no pytanie na 99% było prowokacyjne bo na 90% ona nie wie jak to zrobić, po za tym jak tak odpowiedział to znaczy że wie albo przynajmniej umie to sprawdzić (co oznacza że jest wart zainteresowania)
  • Odpowiedz
  • 9
@kacappylon

no pytanie na 99% było prowokacyjne bo na 90% ona nie wie jak to zrobić

Nie było prowokacyjne. To coś na zasadzie jakby powiedział, że zamówił sobie ziemię do ogrodu i ja bym się go zapytała, czy się zna na ogrodnictwie, żeby podtrzymać rozmowę. ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@dyniowate: raczej nie świadomej

to, że odpowiedział jak odpowiedział nie świadczy o niczym

xd no właśnie świadczy

a wart zainteresowania dla tego że wie co nieco o komputerach i czasami potrafi się czegoś domyślić
  • Odpowiedz