Aktywne Wpisy
Sylvanova_02 +12
Hej. Nie wiem czy to miejsce odpowiednie na takie wywody ale spróbuję. Od ponad roku czasu mieszkam z partnerem. Niestety cały koszt utrzymania mieszkania (wynajmowanego więc wyobraźcie sobie jako to koszt) i całość wydatków spada na mnie. Mój partner jest bezrobotny od ponad 8 miesięcy co strasznie uderza w budżet. Chodzę zestresowana, martwię się o każdą złotówkę, a ja mam wrażenie, że po nim to spływa. Niby szuka ale jest to bezowocne

PokemonowyRambo +175
Młoda 6 lat ma zajawkę anatomiczną. Najbardziej lubi słuchać jak działa jakaś część ciała, np oko albo ucho, albo z czego się składa ręką.
No i wybłagała atlas anatomii. Żona mówi, by poszukać takich książek dla dzieci, ale one są... Lamerskie. Kupiłem jej pełnoprawny atlas anatomiczny. Potem na medycynę pójdzie i... Żegnaj biedo.
#ksiazki #dzieci
No i wybłagała atlas anatomii. Żona mówi, by poszukać takich książek dla dzieci, ale one są... Lamerskie. Kupiłem jej pełnoprawny atlas anatomiczny. Potem na medycynę pójdzie i... Żegnaj biedo.
#ksiazki #dzieci
źródło: ba3eff613edd48ed91d0938797d31b5b
Pobierz

źródło: comment_1617920177yIWmVgOJ4vKjLGCgDy1WMj.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@strike_lucky: Nie wiem, dlatego napisałem "coś mi się zdaje" ale nie sądzę, żeby dzięki pzs szachy zgromadziły nagle taką falę fanów, lub po prostu zainteresowania
Komentarz usunięty przez autora
Po prostu na jego kanale się coś dzieje poza szachami xD