Aktywne Wpisy

rales +2101
ZAPLUSUJ TEN WPIS, A ZAWOŁAM CIĘ ZA 7 LAT
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 7 lat, gdy chłopaki będą mieli po 25 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
Trochę
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 7 lat, gdy chłopaki będą mieli po 25 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
Trochę
źródło: Screenshot(16)
Pobierz
Rad-X +17
U was też ludzie w robocie nie potrafią się powstrzymać od jedzenia mięsa w piątek na obiad?
Co trzeba mieć w głowie aby nie być w stanie w ten jeden dzień w tygodniu odpuścić?
#pracbaza #korposwiat
Co trzeba mieć w głowie aby nie być w stanie w ten jeden dzień w tygodniu odpuścić?
#pracbaza #korposwiat

innymi słowy chciałbym osiągnąć coś takiego, że podłączam tradycyjnie telefon za pomocą BT, odkładam go sobie na uchwyt a w radiu odpalam tradycyjne radio typu FM. I teraz chciałbym aby w momencie kiedy telefon będzie wydawał jakieś dźwięki np. z nawigacji, muzyka z radia FM sie przyciszyła, a komunikat z nawigacji został odtworzony głośniej przez radio.
jakiej funkcji, czego mam szukać aby znaleźć modele urządzeń które coś takiego obsłużą?
#audio #caraudio #technologia #samochody
@vargemp: głupie pytanie byc moze, ale dopiero zasięgam tematu w tym zakresie, czyli mówisz, ze jakiegokolwiek radia z BT bym nie kupił, to jedynie co musze zrobić to zmienić wyjście
Nie bardzo wiem jakie chcesz kupić radio tzn czy z BT tylko czy z androidem.
Miałem w bmw dedykowane radio z androidem. Telefon łączyłem z nim przez BT w sumie tylko po to, aby działało jako zestaw glośnomówiący.
Radio mialo zainstalowana nawigację Here We go z sciągniętą mapą Polski żeby działała w trybie offline, ale było też oczywiście google maps w razie "W" - więc nie korzystałem z telefonu jako navi,
źródło: comment_1617873436hNHL8Gh0f3KUpiyMoHNt7q.jpg
Pobierz