@MedrzecInternetu: zauważyć pierwsze objawy. Kto ma niby je zauważyć? Już prawie 2 tyg nie odezwałem się do nikogo ani słowem. Porady od normików dla normików. Ciekawe czy ta doktorka potrafi sb w ogóle wyobrazić tak odizolowany od społeczeństwa przypadek jak mój.
@UberSoldat: Mnie też #!$%@?, a szczególnie wtedy gdy mówi o tym, że TYLKO LEKARZ JEST W STANIE ZDIAGNOZOWAC DEPRESJE czyli idź daj zarobić gościowi w czarnym sweterku i licz na to abyś zdał test z obrazkami i krateczkami.
Wizyta u psychiatry wygląda następująco, i mówię tu o psychiatrze w dziurze na Podlasiu a nie jakimś z renomą.
Wywiad o różne wyniki i choroby przewlekłe- tarczyca, krew, cukier etc etc ( dobór substancji by nie kolidowała z lekami innymi) Wywiad indywidualny- czyli objawy, traumy, czas trwania etc Pytania o rodzinę i historię chorób Pytania o sytuację środowiskowa Propozycja leku czemu taki a nie inny, tłumaczenie
To do tych durni normikow zanim zaczną pisać swoje mądrości.
#przegryw #blackpill
Wizyta u psychiatry wygląda następująco, i mówię tu o psychiatrze w dziurze na Podlasiu a nie jakimś z renomą.
Wywiad o różne wyniki i choroby przewlekłe- tarczyca, krew, cukier etc etc ( dobór substancji by nie kolidowała z lekami innymi)
Wywiad indywidualny- czyli objawy, traumy, czas trwania etc
Pytania o rodzinę i historię chorób
Pytania o sytuację środowiskowa
Propozycja leku czemu taki a nie inny, tłumaczenie