Wpis z mikrobloga

Wersow mam wrażenie że cierpi tak naprawdę w tym związku, ja w niej widzę bogatą smutną dziewczynę zamknięta w takiej klatce związku, ja mówię że to jebnie prędzej czy później, ona go kocha Karol ma w------e na nią i traktują ją jako element ekipy, Friz żyje internetem, jest pracoholikiem, Wersow mówi również o tym że Friz się boi tego że nikt go nie będzie w przyszłości oglądał itd...Nie wiem czy Friz zdaje sobie z tego sprawę ale nic nie trwa wiecznie szczególnie YouTube (przykład np. abstrachuje) , mam wrażenie że ten człowiek jeżeli się skończy popularność a się skończy bo widownia dojrzewa on będzie potrzebował dobrego nie psychologa a psychiatry skoro on się załamał w USA jak pandemia się zaczęła, nie chciał wychodzić z pokoju i zaczęło mu odbijać o czym Wersow mówi... #friz #ekipa #polskiyoutube #youtube #zwiazki #logikaniebieskichpaskow
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wakxam W przypadku Friza może wyglądać to zupełnie inaczej niż przy Abstra

Friz może odświeżyć kontent, nagrać coś nowego co jest w trendzie. Raczej jego ziomki szybką spadną bo z tego co widze na tagu ciągle to samo wrzucają.
Abstra spadło na własne życzenie, nie da się przeżyć na takim samym poziomie jeżeli od kilku lat dajesz kawał chłop przebrany za babe
  • Odpowiedz
@wakxam: absurdalne, ze Friz sie boi, ze nikt go nie bedzie ogladal robiac wszystko by ludzie przestali byc w nich wkreceni i przestali ogladac. Sam do tego doprowadzw wrzucajac tak rzadko filmy a skupiajac sie za duzo na wszystkich dodatkach typu lody ksiazki i inne zbedne p------y. Niech asystenci sie wezma k*rwa do roboty przygotowuja co tydzien pomysly na filmy, operator niech nagrywa a montuje montazysta zamiast Friz. Niech on
  • Odpowiedz
@Jozek1 a to Abstra nie próbują tego od lat? Nie wystarczy odmienić content. Ludzie jak sobie kogoś zaszufladkują to ciężko to zmienić. Czasem to się nie uda, niezależnie od starań.
  • Odpowiedz
@corryand: k---a jak on powiedział na jednym z ostatnich odcinków, że jakiś napis w tle robił 3h i c--j nikt na to n zwrócił uwagi a robił go tyle czasu, więc +1 niech może lepiej n montuje bo mamy jeden odcinek na miesiąc
  • Odpowiedz
@gigasuper: no pamietamz tez mnie to r-------o xd niech najpierw go ktos przyuczy z szybkiego montazu czy dodawania animacji a potem niech robi bo to zenada 3h spedzac nad napisem ktory nikomu do niczego niepotrzebny
  • Odpowiedz