Aktywne Wpisy
PrawaRenka +427
#usa
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
WielkiNos +91
Beka z frajerów, którzy myślą, że wynik wyborów w Stanach wpłynie na ich życie. /s
#usa #bekaztwitterowychjulek #takasytuacja
#usa #bekaztwitterowychjulek #takasytuacja
Państwo przyjazne osobom LGBT to nie "lewackie fanaberie". To jest rzeczywistość, z jaką musimy się tutaj codziennie mierzyć.
(Like spod posta może i zniknął po jednym wpisie na Twitterze, ale Web Archive jest pamiętliwe: https://web.archive.org/web/20210407171759/https://twitter.com/AlwaysBeeBrave/status/1379824084079480837 )
#lgbt #transplciowosc #neuropa #urojeniaprawakoidalne #rzecznikprawdziecka
@TakiseWatykaniak: jak dziecko się domaga zwracania innym imieniem/zaimkami, to należy się nimi zwracać chociażby dlatego, że to automatycznie zmniejsza ryzyko depresji/samobójstwa. Właśnie dlatego, że czasu nie da się cofnąć. I z tego co wiem, ta dziewczyna
Komentarz usunięty przez moderatora
@nitro_zeus: w 3 czy 4 klasie podstawówki nie wiedziałeś czegoś takiego? No cóż...
Komentarz usunięty przez moderatora
@zebatykocur: nie mam żadnych przelewów od Sorosa, robię to za darmo, z nadzieją że w przyszłości sytuacja dla innych się polepszy.
@taktosiekonczy: Mój mysi rozumek jest za to wystarczająco rozwinięty aby wiedzieć, że jak coś mówią pisowskie miernoty to z całą pewnością jest jakaś bzdura albo zwykłe kłamstwo.
Z innej beczki. Może orientujesz się dlaczego osoby homoseksualne, trans nie są uznawane jako osoby chore czy mające zaburzenia? Bezpłodność, otyłość, depresja, schizofrenia, niskoroslość są uznawane za choroby. Osoba homoseksualna nie może naturalnie mieć dzieci. Osobę trans czeka szereg wyzwań a
@nitro_zeus: I bardzo dobrze.
@zebatykocur: Niestety może.
@RexxarHell: siedzę na Twitterze regularnie, obserwuję w sposób "naturalny" wiele z wpisów wrzucanych tutaj do wyśmiania jako posty "Julek", nie mam problemów ze zrozumieniem tych skrótów i zapożyczeń z angielskiego. Absolutnie nikt nie zmienia zaimków, bo to
Komentarz usunięty przez autora