Aktywne Wpisy
karpiniusz +565
Sąsiad nosacz dzwonił przez domofon żebym przeparkował bo zająłem mu "jego miejsce". Odmówiłem bo to zwykle osiedle i nie ma tu prywatnych miejsc (każdy parkuje gdzie akurat wolne). Postanowił mnie więc zastawić. Półgodziny później najwyraźniej stwierdził że mam za dużo miejsca i jakoś wyjadę więc przeparkował jeszcze bliżej. Straż miejska wezwana, czekam na rozwój sytuacji (może sam dostanę mandacik ale warto będzie) ( ͡º ͜ʖ͡º)
#bekazpodludzi #
#bekazpodludzi #
Aggressiv +165
Widać, że uczą się od kolegów z pis.
W komentarzu wyjaśnienie. Wskaż różnice.
#polityka #konfederacja #bekazpisu
W komentarzu wyjaśnienie. Wskaż różnice.
#polityka #konfederacja #bekazpisu
Państwo przyjazne osobom LGBT to nie "lewackie fanaberie". To jest rzeczywistość, z jaką musimy się tutaj codziennie mierzyć.
(Like spod posta może i zniknął po jednym wpisie na Twitterze, ale Web Archive jest pamiętliwe: https://web.archive.org/web/20210407171759/https://twitter.com/AlwaysBeeBrave/status/1379824084079480837 )
#lgbt #transplciowosc #neuropa #urojeniaprawakoidalne #rzecznikprawdziecka
Ja tam chciałem byc astronautą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Ale jak zachoruje na raka albo wyniosą go z pożaru, to nawet morfinę dostanie. Albo dostanie marihuanę, jeśli ma padaczkę. Medycyna rządzi się swoimi prawami
W wieku 10 lat nie wiesz co to być obywatelem, a co dopiero wybierać płeć.
@bregath: dlatego mamy tylu katoli
@secret_passenger: patrzcie... kolejny który używa terminu, którego znaczenia nie rozumie. Masz, doucz się:
Reductio ad absurdum
Jak miałeś 10 lat szybko i łatwo podchwytywałeś tematy starszych żeby im zaimponować. Jeśli nie wierzysz zrób ślepy test rozmowy o dowolnym temacie przy dzieciach w podobnym wieku. Dziwne, że to właśnie gdy transgender staje się tematem publicznych dyskusji 10 letnie dziecko
Aż dziwne, że taka durnota dostała tyle plusów. Gadanie i plusowanie takich rzeczy to taki sam ekstermizm.
@Wap30: Bo je pobijesz czy co?
@secret_passenger: a ja jeździłem na wczasy nad morze :-)