@DunningKruger: Ten w okularach ma 160 IQ, zna 6 języków obcych i zarabia 15 tysięcy jako programista w koreańskiej firmie. Ponadto jest bardzo ekstrawertyczny i ma dobrą bajere. Ten drugi mieszka z rodzicami, kiblował w gimnazjum 2 razy, zarabia 2200 pracując na stacji benzynowej jako ,,chętnie pomogę" i leje benzynę przez 12 godzin dziennie. Ponadto jest cichy i zamknięty w sobie
@KontrproduktywnyAnalityk: Co z tego że ich znasz? Lochy same pchają im się na benka i proponują związki? Wygląd to podstawa, fakt, ale mężczyzna żeby być atrakcyjnym potrzebuje jeszcze do tego przejawiać cechy pewności siebie i dominacji w relacjach z kobietami
@KontrproduktywnyAnalityk: Przy mordzie 10/10 może i nie jest aż takim problemem ale nieśmiały spierdon nieważne jak by wyglądał nigdy związku nie zbuduje. Kobiety są uległe i podświadomie ich ciągnie zawsze do mężczyzn którzy będą nad nią dominować i prowadzić ją za rączkę, taka już jest natura, nawet #blackpill to mówi.
Nieśmiały chad to też jest jakiś wybryk natury bo jak ktoś z silnie zandrogenizowaną twarzą powiązaną z wysokimi
@Jackdanielov: Czy Twoje poglądy w ostatnim czasie nie podryfowały z blackpillowych do redpillersko-puasowskich herezji o ,,dynamiczności" i ,,twardym, męskim charakterze"?
@KontrproduktywnyAnalityk: Dokładniej przestudiowałem blackpill i przestałem wierzyć że wygląd załatwi wszystko. Teraz uważam że wygląd jest najważniejszy ale do kompletu potrzebna jest również dynamina
Komentarz usunięty przez autora
@DunningKruger Rozumiem kolega nałykał się czerwonych pigułek?
@Jackdanielov Znam 2 chadlitów z bardzo dużą nieśmiałością, więc wiem, że nie masz racji
Najpierw muszą Ci pozwolić na takie traktowanie i znów wracamy do wyglądu...
Nieśmiały chad to też jest jakiś wybryk natury bo jak ktoś z silnie zandrogenizowaną twarzą powiązaną z wysokimi