Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lardor: dopłacę ci do tego nowego auta ale zamknij już mordę XD
czemu tak płaczesz na mirko o strefe? W czym dokładnie jest twój personalny problem? Pomiń gadanie o odbieraniu wolności i takich innych pierdach, napisz jak biały człowiek co tobie osobiście to przeszkadza
  • Odpowiedz
@Lardor: sct nie ma wiele wspólnego z Miszalskim - ten temat kręci się od 2015 zaczął to Majchrowski i kolejny prezydent też to utrzyma - zresztą jakie będzie miał wyjście patrząc na nasz dług
  • Odpowiedz
via Android
  • 14
@Hadolf_Itler: dopłać a w-----e ten hajs w stare zresztą mam 3 auta i wszystkie 3 wjadą do SCT ( ͡ ͜ʖ ͡) za ten hajs co mi dasz kupię sobie Yugo koral albo Skodę 100 właśnie skończyłem jedno auto robić to myślę o kolejnym projekcie. Nowego nie chce bo mnie nudzą. Czemu narzekam na strefę? Bo nie mogę sobie kupić 30 letniego auta już bo
  • Odpowiedz
@Lardor: Jestem ciekaw kogo wybierzecie. Gibałe, którego postulatem jest SCT. A też w strefie wpływów budowa na Lea kompleksu budynków mieszkalnych bez przebudowania infrastruktury?
Brawo :)
  • Odpowiedz
via Android
  • 18
@pozdroxxx666: żyłem i doszedłem do wniosku, że po to taki sam ściek jak PiS. Nikt tyle złego dla tego kraju nie zrobił jak PiS i PO w 2023 zagłosowałem na po ostatni raz w życiu
  • Odpowiedz
@xyz_xyz: wczoraj zaczęli podpisy zbierać będą to robić przez 2 miesiące https://www.referendumkrk.pl/ prezydent Miszalski już robił wpis na FB pisząc, że to ReferendumNienawiści

@Lardor: musza niby miec 60k podpisow a najlepiej to ze 120k zeby powolac referendum i zeby ich komisarz nie uwalil, po czym referendum bedzie w czasie urlopow jak juz temat ucichnie ;) w referendum musza chyba miec 120k za odwolaniem. machajacypapiez.png
  • Odpowiedz
via Android
  • 7
@Hadolf_Itler: bo interesuje się klasyczną motoryzacją i dość to SCT uprzykrza życie półki co jako mieszkaniec mam dwa oldtimery na białych i jeździć mogą tylko chciałem sobie powiększyć kolekcję i d--a nie wjadę a jak auto nie ma 40 lat to żółtych nie dostanę więc trzeba płacić
  • Odpowiedz