Aktywne Wpisy

BadBoyIndygo +2
Uprawianie seksu z dwoma kobietami brzmi wspaniale, ale jest męczące na dłuższą metę.
W tego rodzaju aktywności główną rolę gra nie tyle co kondycja, a kreatywność i umiejętność zarządzania zespołem.
W tego rodzaju aktywności główną rolę gra nie tyle co kondycja, a kreatywność i umiejętność zarządzania zespołem.

ibleedforyou +7
Wciągnęłam się w czytanie czegoś

Co myślicie o pracy w Policji w obecnych czasach?
#pracawpolicji #policja #pracbaza
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #606c45020a3941000ab1c207
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Wesprzyj projekt
@TenLoginNieJestZajety: o #lgbt
Komentarz usunięty przez moderatora
@pogromca_idiotow: Ale o czym Ty piszesz? Wszyscy ludzie prowadzący restauracje to patusy?
Człowiek zamawiający kanapkę z rybą to patus?
Rozumiem że takie jest prawo i wykonują swoje obowiązki ale to ich decyzja że pracują dla chorego rządu i egzekwują chore
Tylko częściej musisz spotykać się z patologią.
Policja to nie tylko ochrona schodów. Ganianie złodziei, zabezpieczanie miejsc wypadków, itp itd.
@pogromca_idiotow: patus, ćpun, wyłudzacz i damski bokser, obsrany w mundurze to z drugiej stronie nie policjant XD Zwłaszcza jeśli ubliża swoich chlebodawcom, szczyt bezczelności XD
Moim zdaniem słaby pomysł zadawać takie pytanie na wykopie, gdzie większość ludzi jest przeciwko policji, a nawet nie zdają sobie sprawy jak działa ta formacja i do czego zostala stworzona, nie trzymali w ręku żadnej ustawy, nie wiedzą jak wygląda ta robota itp itd.
Komentarz usunięty przez autora