Aktywne Wpisy
tentin_quarantino +355
pani Karina Bosak z Ordo Iuris przyparta do muru plącze się niczym pan Sławek Mentzen w słynnej debacie z Petru ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- np. jest hotel, i czy pani by chciała żeby ten hotel nie przyjmował ludzi, niebędących małżeństwem (np. konkubinat)?
- noo jakby... ale to jakby... ja tutaj nie mam jakichś wewnętrznych sprzeciwów... no jakby tu... pan mnie pyta jakby o... jakby prawa z różnych
- np. jest hotel, i czy pani by chciała żeby ten hotel nie przyjmował ludzi, niebędących małżeństwem (np. konkubinat)?
- noo jakby... ale to jakby... ja tutaj nie mam jakichś wewnętrznych sprzeciwów... no jakby tu... pan mnie pyta jakby o... jakby prawa z różnych

Bananek2 +1059

#logikaniebieskichpaskow #heheszki #humorobrazkowy
kupiłam 2 miesiące temu tego wilkinsona w rossmanie, bo akurat była promocja i coś koło 50 zł chyba wyszło. Nadal jadę cały czas na pierwszej żyletce i lepiej tnie niż jednorazówka po jednym użyciu, przynajmniej dla mnie jest ok.
Jeśli już mam być do końca szczera to dla mnie wielkim plusem i cudem techniki jest to że można ją doczyścić z każdej strony, nie
Myślałem, że ktoś stworzył już dedykowany sprzęt dla różowych i dlatego pytam. Ale skoro nie, to ten wilkinson tez spoko opcja, zaczynałem od plastikowej wersji za 15 zł :D Głowica r89 też jest bardzo łagodna. Do tego różowa rączka i będzie :p
@WatahaSzklanychWazek0: paradoskalnie na tym wlasnie męskość polega, zeby nie dac się zakuć w te narzucone ramy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@WatahaSzklanychWazek0: what? D
Komentarz usunięty przez autora
@WatahaSzklanychWazek0: Jedna z lepszych maszynek Gilette Fusion ma wstawki koloru wściekłej pomarańczy, a Philips OneBlade w najpopularniejszej wersji jest seledynowy. Nie zesrajcie się już z tymi narzekaniami, jak to zły establishment skazuje was na straszne ograniczenia. Ostatecznie to popyt kształtuje podaż a nie odwrotnie.