Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@gfgfgfa: inaczej AFAIK dobre damskie sa duzo drozsze niz dobre meskie. Do tego nie ma nic pomiedzy. Damskie sa albo #!$%@? albo dobre za miliony monet
  • 3
@Wycu91: tu mi wyjaśniali co brać https://www.wykop.pl/wpis/55633969

kupiłam 2 miesiące temu tego wilkinsona w rossmanie, bo akurat była promocja i coś koło 50 zł chyba wyszło. Nadal jadę cały czas na pierwszej żyletce i lepiej tnie niż jednorazówka po jednym użyciu, przynajmniej dla mnie jest ok.
Jeśli już mam być do końca szczera to dla mnie wielkim plusem i cudem techniki jest to że można ją doczyścić z każdej strony, nie
  • 0
@gfgfgfa: znam zalety maszynek na żyletki, bo sam od lat używam muhle r89 :D
Myślałem, że ktoś stworzył już dedykowany sprzęt dla różowych i dlatego pytam. Ale skoro nie, to ten wilkinson tez spoko opcja, zaczynałem od plastikowej wersji za 15 zł :D Głowica r89 też jest bardzo łagodna. Do tego różowa rączka i będzie :p
Prawdziwa męskość to czucie się dobrze ze sobą, będąc mocno osadzonym we własnej wartości, a jest to trudne gdy brutalnie tępi się odejście od ''jedynego słusznego wzorca" męskości promowanego przez media, w tym reklamy

@WatahaSzklanychWazek0: paradoskalnie na tym wlasnie męskość polega, zeby nie dac się zakuć w te narzucone ramy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@fudiasz3k: Zawsze mnie bawią te reklamy golarek bo aktorzy golą już ogolone mordy i aktorki nogi a to chlapanie sobie na ryj wodą to kek, nikt tak nie robi bo łazienka byłaby do sprzątania po takiej akcji. Już lepiej jak była ta reklama ze laska dotykała faceta po twarzy i mówiła ze wow ale gładziutka. Bo to rzeczywiście ma miejsce w prawdziwym świecie i do mnie trafia bo mnie różowa po
i jedyne dozwolone kolory maszynki to czarny/szary/granatowy xD

@WatahaSzklanychWazek0: Jedna z lepszych maszynek Gilette Fusion ma wstawki koloru wściekłej pomarańczy, a Philips OneBlade w najpopularniejszej wersji jest seledynowy. Nie zesrajcie się już z tymi narzekaniami, jak to zły establishment skazuje was na straszne ograniczenia. Ostatecznie to popyt kształtuje podaż a nie odwrotnie.