@elon_w_zbozu: juz w gothicu jak wchodziles komus do chaty, a nie daj Bog dotknales czyjejs skrzyni to zanim sie odwrociles juz bylo slychac metaliczny swist wyciaganej broni, a w wiedzimnie? W wiedzminie to jak w chlewie obsranym gunwem. Piranha Bytes 1:0 CDPSred
@Gamling: A w Wiedźminie taki wieśniak byłby martwy zanim by się zbliżył z tą bronią xD Jest różnica między jakimś suchoklatesem z gothica a mutantem o nadludzkich umiejętnościach.
@Gamling: COOOOOO? w grze z 2001 roku jest taki system a w super międzynarodowym hicie możesz sobie okraść ludzi i oni jakby tego nie widzą? Nie grałem w wiedźmina
@elon_w_zbozu: Przy którymś tam przechodzeniu wieśka dzikiego gonu postanowiłem bardzo wczuć się w postać wiedźmina i w fabułę. Zawsze po jakimś quescie od wieśniaków, gdy mówili że nie mają mi jak zapłacić to odpowiadałem że nic nie potrzebuje i potem ze smutkiem ich ograbiałem z wszystkiego co mają w chacie. ( ͡°ʖ̯͡°)
@Viscop: lol, nie przeszkadza to jednak bandytom, czy innym wsiurom rzucać się na wiedźminów, także nie trafione, nie ma co usprawiedliwiać, wiedźmin jest upośledzoną grą pod kilkoma względami
bandytom, czy innym wsiurom rzucać się na wiedźminów,
@MarteenVaanThomm: To prawda, próbowali coś z tym zrobić, ale nie do końca im się udało(kradzież na oczach strażników/żołnierzy kończyła się walką), musieliby zrobić coś w podobnie do TES czyli listy gończe i "system" świadków.
Wedlug was jakie sa dobre zarobki na uop netto miesiecznie w okolicach 28-30lat? Ja jestem jakis odklejony jak mi sie wydaje ze takie 14k/mies to w sumie jest malo czy rzeczywiscie to jest malo? Warszawa #zarobki #pracbaza #praca
źródło: comment_1617510943CDsBYCt2Dez49RaNbbeK7x.jpg
Pobierzźródło: comment_1617517963uSulaTdZdm6xyfkkF1RusB.jpg
PobierzPiranha Bytes 1:0 CDPSred
@kaitek666: oo, żona kupiła nowy okap. Bierz i s--------j xD
@Gamling: A w Wiedźminie taki wieśniak byłby martwy zanim by się zbliżył z tą bronią xD Jest różnica między jakimś suchoklatesem z gothica a mutantem o nadludzkich umiejętnościach.
@MarteenVaanThomm: To prawda, próbowali coś z tym zrobić, ale nie do końca im się udało(kradzież na oczach strażników/żołnierzy kończyła się walką), musieliby zrobić coś w podobnie do TES czyli listy gończe i "system" świadków.