Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 287
@elon_w_zbozu: to niech się cieszą, że skrzynia, a nie prawo niespodzianki ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

Oddasz mi to, co w domu zastaniesz, a czego się nie spodziewasz
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 75
@elon_w_zbozu: juz w gothicu jak wchodziles komus do chaty, a nie daj Bog dotknales czyjejs skrzyni to zanim sie odwrociles juz bylo slychac metaliczny swist wyciaganej broni, a w wiedzimnie? W wiedzminie to jak w chlewie obsranym gunwem.
Piranha Bytes 1:0 CDPSred
  • Odpowiedz
swist wyciaganej broni, a w wiedzimnie?

@Gamling: A w Wiedźminie taki wieśniak byłby martwy zanim by się zbliżył z tą bronią xD Jest różnica między jakimś suchoklatesem z gothica a mutantem o nadludzkich umiejętnościach.
  • Odpowiedz
@elon_w_zbozu: Przy którymś tam przechodzeniu wieśka dzikiego gonu postanowiłem bardzo wczuć się w postać wiedźmina i w fabułę. Zawsze po jakimś quescie od wieśniaków, gdy mówili że nie mają mi jak zapłacić to odpowiadałem że nic nie potrzebuje i potem ze smutkiem ich ograbiałem z wszystkiego co mają w chacie. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
bandytom, czy innym wsiurom rzucać się na wiedźminów,

@MarteenVaanThomm: To prawda, próbowali coś z tym zrobić, ale nie do końca im się udało(kradzież na oczach strażników/żołnierzy kończyła się walką), musieliby zrobić coś w podobnie do TES czyli listy gończe i "system" świadków.
  • Odpowiedz