Wpis z mikrobloga

@soshiu: Co ty urwa robisz? Dlaczego taki miły jesteś i przepraszasz? Podarowała ci coś ta laska? Masz jakiś dług wobec niej?
Nie!

Więc przestań białorycerzyć i kukoldować.

Laski na portalach randkowych mają tony fiuta więc się tak NIE WCZUWAJ bo za tobą i przed tobą jest jakiś nie wiem Marek albo Krystian w kolejce do niej którzy mają lepszą bajere/mordę od ciebie. Jak się któryś wyda lepszy od ciebie A
  • Odpowiedz
@Fermiol: jeśli to wszystko co masz do powiedzenia po tym jak ci szybciutko wyłożyłam jak s---------y jesteś, w dodatku bardzo słusznie, to tak jakbyś po prostu się z tym zgodzil i zwyczajnie podpisał.
I okej - cieszę się że się zgadzamy.
Życzę ci żebyś kiedyś się polubił i bardzo wesołych świąt wielkanocnych! Pozdrawiam serdecznie!
  • Odpowiedz
@soshiu Mirek nie słuchaj tych co piszą, że z Twoją gadka jest coś nie tak, że kotku nie przystoi.
To z Twoją mordą jest coś nie tak(jeśli taki tekst nie przystoi). Po prostu okazało się już w drugiej wiadomości, że jesteś mentalnie upośledzony. Witamy w wypokowej rodzinie, obiecujemy że Cię nie abortujemy.
  • Odpowiedz
@MarsOdTylu_1: ^ i tu macie przykład konkretnego potrząśnięcia kimś, wyjaśnienia co robi źle, co może poprawić. Nie ze wszystkim mozna się zgodzić, jak z każdym i jak wszędzie, ale to nadal jedna z niewielu takich odpowiedzi w tym wątku.
  • Odpowiedz
  • 6
@soshiu Jak możesz pisać w taki sposób do kogoś kogo nie znasz i dla kogo jesteś obcym typem z neta ? No chyba że masz 9 lat
  • Odpowiedz
@GerwantSzary: oooo, to
Zawsze mi się wydawało że to czymś takim, jakby z góry chciały powiedzieć: c--j cię obchodzi co u mnie, tak jak i mnie to, co u ciebie. Lepiej powiedz mi gdzie mnie zabierzesz na randkę żebym mogła pochwalić się kolezankom. XD
  • Odpowiedz
Teraz juz wiem. Boleje nad tym że tak napisalem bo fajna dziewczyna. Nie mam już u niej pewnie szans.

@soshiu: Tak jak w pracy usłyszałem "albo to s---------z albo się nie nauczysz" ʕʔ
  • Odpowiedz