@open-alpha to częste zachowania wśród HR i wszystkich wannabe kierowników. Raz że nie zostawia śladów, można się wyprzeć, dwa, wystarczy tak sformułować komunikat by był niejasny lub wieloznaczny, co daje później pole do manewru (czyt manipulacji).
@Oo-oO: no dokładnie, ja zauważyłem dodatkowo że u mnie w firmie zaczyna sie utożsamiać nagły call z o--------m. Bo przeciez nikt nie dzwoni zeby pogadać tylko najczesciej cos sie s---------o.
@open-alpha nie no, jeśli kierownik co chwilę dzwoni to przecież to też nobilitacja! Pracowałem z takim jednym koleżką, puszył się tak, jakby sam na swoich barkach z cierpętniczą miną dzwigał firmę, ba, świat cały ;)
@nahkranoth probówałeś? ;) I jaką masz skuteczność? ;) nie twierdzę że się nie da, wszystko zależy jak bardzo jest to absurdalne, jaką masz pozycję w firmie i jak bardzo się uprzesz.
@open-alpha: ja wolę jak ktoś zadzwoni bo werbalnie zawsze szybciej się wytłumaczy i sprawa z głowy zamiast ciągnąć się cały dzień odpowiedziami co pół godziny. Nie wiem gdzie wy pracujecie że każdy wam tylko miny podkłada na każdym kroku, tag był #korpo nie #januszex
probówałeś? ;) I jaką masz skuteczność? ;) nie twierdzę że się nie da, wszystko zależy jak bardzo jest to absurdalne, jaką masz pozycję w firmie i jak bardzo się uprzesz.
@Oo-oO: Po prostu jak nie ma maila to "zapomniałeś" i dlatego zawsze chcesz maila - żeby ci się gdzieś nie zgubiło bo przecież jesteś w p---ę zajętym człowiekiem ( ͡°͜ʖ͡°)
Wedlug was jakie sa dobre zarobki na uop netto miesiecznie w okolicach 28-30lat? Ja jestem jakis odklejony jak mi sie wydaje ze takie 14k/mies to w sumie jest malo czy rzeczywiscie to jest malo? Warszawa #zarobki #pracbaza #praca
Czy lubicie jak współpracownicy dzwonią do was, zamiast do was napisać w godzinach pracy?
Bo przeciez nikt nie dzwoni zeby pogadać tylko najczesciej cos sie s---------o.
@Oo-oO: Po prostu jak nie ma maila to "zapomniałeś" i dlatego zawsze chcesz maila - żeby ci się gdzieś nie zgubiło bo przecież jesteś w p---ę zajętym człowiekiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)