Wpis z mikrobloga

Czy lubicie jak współpracownicy dzwonią do was, zamiast do was napisać w godzinach pracy?

• Lubie 26.3% (10)
  • Nie lubie 73.7% (28)

Oddanych głosów: 38

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@open-alpha to częste zachowania wśród HR i wszystkich wannabe kierowników. Raz że nie zostawia śladów, można się wyprzeć, dwa, wystarczy tak sformułować komunikat by był niejasny lub wieloznaczny, co daje później pole do manewru (czyt manipulacji).
  • Odpowiedz
@Oo-oO: no dokładnie, ja zauważyłem dodatkowo że u mnie w firmie zaczyna sie utożsamiać nagły call z o--------m.
Bo przeciez nikt nie dzwoni zeby pogadać tylko najczesciej cos sie s---------o.
  • Odpowiedz
  • 1
@open-alpha nie no, jeśli kierownik co chwilę dzwoni to przecież to też nobilitacja! Pracowałem z takim jednym koleżką, puszył się tak, jakby sam na swoich barkach z cierpętniczą miną dzwigał firmę, ba, świat cały ;)
  • Odpowiedz
  • 0
@nahkranoth probówałeś? ;) I jaką masz skuteczność? ;) nie twierdzę że się nie da, wszystko zależy jak bardzo jest to absurdalne, jaką masz pozycję w firmie i jak bardzo się uprzesz.

• Odpowiedz
probówałeś? ;) I jaką masz skuteczność? ;) nie twierdzę że się nie da, wszystko zależy jak bardzo jest to absurdalne, jaką masz pozycję w firmie i jak bardzo się uprzesz.

@Oo-oO: Po prostu jak nie ma maila to "zapomniałeś" i dlatego zawsze chcesz maila - żeby ci się gdzieś nie zgubiło bo przecież jesteś w p---ę zajętym człowiekiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz