Aktywne Wpisy
MishMashStudio666 +3511
Hejo! mam dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to
kret17 +127
Polska tak bardzo chce być zachodem, że powstała masa czegoś co jeśli chodzi o bity jest w jednej i tej samej stylistce bo raperkę z grillem na zębach z 69 na licu zrobił strzał.
Trapocykanie.
Chamski trapo rap z elementami popowego wokalu nie jest czymś zróżnicowanym. Wrzucanie sampli jeden na drugi i miks ,,tak żeby
przecież hi-haty mają różne patterny i wcale nie pojawiają się w każdym utworze współczesnego rapu
stylistce bo raperkę z grillem na zębach z 69 na licu zrobił strzał.
ale, że co, że niby w polsce ludzie robią bity na wzór 69 bo zrobił
- brzmiały jakby to był skecz kabaretu albo jakaś parodia
- miały #!$%@? sample z popularnych piosenek
Nadal nie dowierzam, że to coś wydaje płyty, a co dopiero, że ktoś je kupuje...
Pisze trapo rap bo to co jest teraz popularne to śmieci dla normików. :)
(wyśmiewam to w ten sposób)
Spłaszczam bo mi się nie chce rozwijać pisemnie. (Jestem w pracy xD)
Wolę obgadać to przy kawie czy browarze, ogólnie rozmowy o muzyce najlepiej na żywo ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
W każdym razie jak słucham tego co dzieje się na przestrzeni ostatnich czterech