@Niles: Dlaczego Ty za wzór stawisz zachód? Mi to akurat odpowiada. Jak ktoś jest chóru powinno się go próbować leczyć...@Nikczemny_Pomidor: kolega dobrze to określił
@Tomsz1989: ja za wzór stawiam wolność jednostki. Jeżeli ktoś nie chce lub nie ma ochoty tłumaczyć się jakiej jest płci (czy wyznania, czy pochodzenia etnicznego) to powinien mieć możliwość we wszystkich przypadkach zaznaczyć opcję "nie twój interes"
@Niles: Anonimowość nie zawsze służy dobremu, nie chodzi mi o wyznania bo go już każdego sprawa i nie ma co krytykować, ale jak można uznać osobę która ma p---s, ze jednak jest kobieta ... sorry ;)
@Brakus: a w czym byłby problem, gdyby inne opcje były dostepne? Naruszałoby to Wasza integralność lub interes? Co z narodowością? Żydowska, Śląska, kaszubska zakazana? Tylko biała polska rasa?¯\_(ツ)_/¯
@dominos-will-fall: Jedyny problem który będzie poruszany podczas spisu, to kto mieszka za granicą, żeby potem wiedzieć ile ściągnąć nowych opłat z Polaków zarabiających za granicą.
@Brakus: Kurde kiedy to sp....nie się skończy są dwie płcie tak jak u zwierząt o czym tu dyskutować ¯\_(ツ)_/¯ dziwolągi jak mają problemy to do psycholga albo psychiatry leczyć te fanaberie...
#bekazlewactwa
#heheszki
źródło: comment_1617358218Ha3h29xStXosiKkc4BcdWo.jpg
Pobierz@Brakus: P0lska tolerancyjnym krajem, odcinek 2137
źródło: comment_1617377374gUWcCnnpaAzxIM0tgnwA9S.jpg
Pobierz@Nikczemny_Pomidor: o to to to to
Dokładnie.