Wpis z mikrobloga

#cyberpunk #cdproject #ps4
W końcu wyszedł wyczekiwany patch do gry Cyberpunk 2077 z numerem 1.2, który miał naprawić wszystkie bolączki występujące na starej generacji. Jeśli jesteście ciekawi jak patch prezentuje się na konsolach Sony (PS4/PRO/PS5) to zapraszam was do mojego omówienia zmian, w którym przedstawię najważniejsze rzeczy.
Dajcie znać w komentarzach jakie są wasze wrażenia na temat zmian, które wprowadził CDP i czy po tych zmianach zamierzacie sięgnąć po tą produkcję.
Sarnowm3 - #cyberpunk #CDproject #ps4
W końcu wyszedł wyczekiwany patch do gry Cyber...
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sarnowm3: Pierwsza zasada to nie inwestować niepotrzebnie w sprzęt, którego nie wykorzystasz w pełni tylko zająć się lepszym wykonaniem, jak coś z tego będziesz miał to inwestuj. A co do mikrofonu jest bardziej niż w porządku, czysto bez szumów czy dziwnych trzasków, jeśli już to proponowałbym obróbkę w Audacity żeby trochę zredukować ilość basu. No i może trochę więcej entuzjazmu bo brzmi to tak jakbyś był bardzo znudzony i nie
  • Odpowiedz
@Megawonsz_dziewienc: Właśnie to już jest po obróbce w audiacity dlatego nie jest tak źle, a co do entuzjazmu to w innych filmach jest lepiej, tu musiałem nagrywać w godzinach wieczorny kiedy dziecko spało i wtedy mówię trochę jak robot :D
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Sarnowm3: jeżeli chodzi o głos to maaz mega potencjał - chociaż tutaj faktycznie brzmisz jak robot, ale to kwestia 5-10-20 filmów. Nie od razu trzeba być mistrzem.
Ale tak ogólnie to zniecheciles mnie do próby zakupu na stara generację ( )
  • Odpowiedz
@KromkaMistrz: Dziękuje bardzo :D
Fakt troszkę pracy jeszcze przede mną, ale jest już lepiej niż było, a będzie jeszcze lepiej :D
P.S
Odpisuje teraz bo w święta zrobiłem sobie małą przerwę od technologii ;)
  • Odpowiedz