Wpis z mikrobloga

18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@RobieInteres: mimo że mieszkam z kimś w mieszkaniu to napisałem, że mieszkam sam. Chyba ich #!$%@?ło że będę podawał czyjeś dane i się podpisywał pod tym, że są prawidłowe. #!$%@? w to, że mieszkam z siostrą xd
  • Odpowiedz
@RobieInteres
#!$%@? XDDD
Kiedyś podjechałem do jednej firmy z kumplem, który miał auto na niemieckich blachach i dyktował gościowi nr tablic 'u umlaut' gościu tak patrzy i mówi, że za długie, patrzymy na kartkę a tam fonetycznie 'uumlałt' XDDD
  • Odpowiedz
@RobieInteres: To jest dobre, bo nawet jak komuś #!$%@?ą grzywnę za niespisanie się to może się odwołać do sądu, że nie miał takiej możliwości, bo GUS wymagał od niego danych, których nie ma prawa posiadać i nie było opcji, żeby ich nie podać bez poświadczenia nieprawdy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@RobieInteres: Jak robiłem na kurierce to miałem na rejonie taką jedną firmę. Dokładnie tak przepytywał (plus zawartość auta i "proszę pokazać bagażnik") i na wjeździe i na wyjeździe.
Skończyło się na tym, że jak sie trafiały paczki to szef tam jeździł na przykład o drugiej w nocy, bo wtedy jełopy bardziej zaspane i schodziło 2x 3 minuty a nie 2x10 minut xDD
  • Odpowiedz