Aktywne Wpisy
Dorodny_Wieprz +24
Ma ktos jakis pomysl na fajna indywidualna tablice rejestracyjna do 911?
Bez cringu, ma byc troche smieszne troche zaczepnie.
Mozliwy zakres: C[od 0-9] 3-5 cyfr/liter
Przyklady:
C0
Bez cringu, ma byc troche smieszne troche zaczepnie.
Mozliwy zakres: C[od 0-9] 3-5 cyfr/liter
Przyklady:
C0
Miguelos +207
No i zaczęło się, 8 miesięcy deszczu, chlapy i bagna. Ale dla grubasów którzy pocą się natychmiast gdy temperatura wynosi powyżej 22 stopni to raj. Zrozumcie w końcu tłuściaki że normalny człowiek nie ma problemu z latem i temperaturami typu 30 stopni. Tylko Wam jest za gorąco. No ale Wy musicie wp*erdalać zamiast jeść jak człowiek. Ha tfu!
#pogoda #bekazgrubasow #jedzenie #polska #odzywianie
#pogoda #bekazgrubasow #jedzenie #polska #odzywianie
Wczorajsza sesja na Tamexie to flaki z olejem, nie zdarzyło się kompletnie nic a obrót był żenujący... już trochę mnie zaczynało to irytować ale jak już wiele razy pisałem będę trzymał te spółkę co najmniej do 2.50/3zl. I wiecie co ?
Dzisiaj od rana wypiłem już z 5 melisek bo od 9:00 Tamex był już po 2.20zl a obrót w 30minut wynosił 130k zł.dla takich ruchów jest się na giełdzie.
Przypomnę, ze tydzien temu spółka była po 1.40zl a sam kupowałem pierwsze akcje po 1.24zl. Dzisiaj kosztuje 80groszy wiecej niż tydzien temu.
I kto powie, ze ze mną się nie opłaca inwestować ?
I tak zupełnie serio włożyłem tam większość moich dostępnych zapasów kapitałowych. Żałuje ze nie miałem akurat więcej.
Dla takich perełek chce się brodzić w tym syfie Newconnectowym.
Jako ze coraz blizej do mojego celu to za jakiś czas przedstawię nowe spółki w które wchodze. Chyba ze Tamex urośnie na 5 złotych to go jeszcze potrzymam.
#gielda #gpw #newconnect #inwestycje #pieniadze #tamex #inwestujzwykopem #inwestujzfrankiem #akcje
Inna sprawa, ze zaczynajac pisac muszę się mierzyć właśnie z wieloma wpisami zarzucającymi ‚cwaniactwo’ ‚dumping’ etc. Powoli mam nadzieje wątpliwości będą rozsiewane. Pozdrawiam
Edit. Teraz popatrzyłem w profil xDDD okay skąd wytrzasnąłeś ten tamex?
Komentarz usunięty przez autora
https://www.biznesradar.pl/transakcje/TAMEX#1d_lin_lin
smierdzi ten wzrost, ale ciągnie do góry